Каране преди работа (Младост - Железница) - леко XC

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Re: Каране преди работа (Младост - Железница) - леко XC

Мнениеот MartinBG » Чет Юни 18, 2009 4:08 pm

Вчера с LandShark и още един колега направихме много добро ~2 часово каране! :beer:
А днес с vlassadar ни понаваля и дъжда. :clap: :D Започна с леко ръмене малко преди Бистрица и се усили между Бистрица и Железница. Пътеката изглеждаше приказна на тази светлина и с аромат на дъжд и гора! От беседките над Железница ни се откри много добра гледка към мъгливата Витоша... Накратко днес ми беше най-хубавото сутрешно каране по този маршрут досега, въпреки калта на връщане! :agree: :8D:
Надолу се засякохме с nyky и компания, които също бяха тръгнали по маршрута. :beer:

Jawohr, сигурно ще намериш съмишленици и за следобедно/вечерно каране. Важното е да се кара! :beer:

edinmilion, не виждам проблем да се наговаряте в тази тема за вечерни/съботно-неделни карания по този маршрут. :agree:
MartinBG

Рейтинг: 1777

Мнениеот Jawohr » Чет Юни 18, 2009 4:13 pm

Ама вие яко тренирате за обиколката на Витоша! Железница - Бистрица....
Jawohr

Рейтинг: 1210

Мнениеот nyky » Чет Юни 18, 2009 11:09 pm

Привет!
Много се зарадвах на днешната среща с Мартин (който ме запали по този маршрут) и спътника му (който пък ми се стори познат от друго приключение, пратих му лично съобщение да го попитам). Вие според мен почти избегнахте дъжда, но ние бяхме на пътеката точно когато валя най-силно (8:30-10:00). Дамата, която беше с нас, показа завиден ентусиазъм, въпреки че й е за първи път, иначе щях да посъкратя маршрута. В резултат се получи много мокро, но в същото време свежарско и приятно каране.
Аз лично съм съгласен в тази тема да пишат всички, които карат по този маршрут, независимо дали стават от сън в 05:30, или няколко часа по-късно. :spiny:
До нови срещи по пътеките!
Аватар
nyky

Рейтинг: 1205

Мнениеот Bolverk » Пет Юни 19, 2009 1:56 pm

На следващото каране ще дойда :) Обаче искам малко описание къде е срещата. Просто минавал съм през района обаче все пак ми е непознат ;)
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Мнениеот vlassadar » Пет Юни 19, 2009 4:27 pm

другата седмица пак ще се кара, сезона е идеален и за вечерни и за сутрешни карания, но сутрин тонуса е поне двоен на вечерния. в момента може да се тръгва дори в 5.30 на светло, а времето до 8-8 и нещо е предостатъчно. Опитайте и двата варианта преди да отпишете ранния. Вечерния позволява много по-дълги карания. Др. седмица с bobi ще направим Черни Връх, със солидно осветление разбира се, че и двамата не ни сдържа да караме на пълна газ надолу.
Сутрешния пък се кара много по-силно и стегнато и е някак си по-тренировъчно.
И не на последно място сутрин винаги е най-хладната част от деня, скоро с големите жеги, до 8-9 вечерта няма да се живее
Аватар
vlassadar

Мнениеот LandShark » Пет Юни 19, 2009 6:45 pm

Аз със колегата го правя всяка сряда сутрин, като тръгваме обиконовено в 06:00 от Младост 1, около 06:20 сме на разклона на околовръсното за Камбаните (в близост до кино Арена) - като целта ни е да минимизираме асфалтовото каране. Наистина и в 05:30 е светло, но моя колега идва от редута и по-рано от 06:00 в младост 1 за него е трудно. До сега сме го правили може би 4-5-6 пъти, за съжаление не винаги следя форума и не винаги успявам да пиша тук. Често се обаждам просто на Мартин и той пуска тук инфо в темата...
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark

Re: Каране след работа (Младост - Железница) - леко XC

Мнениеот edinmilion » Вто Юли 14, 2009 11:13 am

Довечера след работа 18:15ч. ?
Ако има желаещи ще изчакам колкото е необходимо на моста минаващ над околовръстното за Камбаните (точно до кино Арена)
ако няма хора и съм сам е много вероятно да карам до Панчарево (това в случай че някой реши да ме догонва, и се чуди къде съм) :eyebrow:
edinmilion

Мнениеот LandShark » Вто Юли 14, 2009 2:34 pm

Ние, с колегата, след като пропуснахме 2 поредни седмици (много валя бре)... утре сутрин се каним традиционно да го направим пак. В 6:00 ще сме в младост 1 към 6:20-6:30 на разклона на околовръстното за камбаните и оттам нагоре...
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark

Мнениеот Jawohr » Вто Юли 14, 2009 4:50 pm

Edinmilion,
С удоволствие бих дошъл, но трябва да уча за един тъп изпит - "Прогнозиране и планиране" при коварния професор Манов, УНСС.
Лека и безаварийна!

P.S. Надявам се, че следващата седмица, ако няма отпускари, ще има каране след работа.
Jawohr

Рейтинг: 1210

Предишна

Назад към Мероприятия - архив