Youngblood написа:
Предлагам на тези, които са останали недоволни (и то с право) следващият път вместо да снимат по цял ден...да застанат на маршалския пост и да бъдат полезни на състезателите, зяпачите, кучетата, децата и т.н.
Еми то добре ама ние откъде да знаем че може да сме на това място? Да бяха казали тука във форума и щеше да има навитаци и то доста по добре отколкото "маршалите" които през повечето време гледаха безразлично. Пада някакво колче от 4х-а и те си гледат гледат и добре че сме ние да се сетим че няма да е зле все пак хората да знаят че трябва да се мине от еди коя си страна на тези колчета........
Организацията като цяло не беше на ниво не знам защо така. Миналия път сякаш беше по-добре.
И тъй като никой все още не е коментирал trial-а (предполагам и няма и да се коментира ама какво да се прави) там пък беше още по-зле. Добре че е Цуцо (на който съм му много благодарен, че поне той се занимава с нас) да направи нещо по въпроса и да спретне нещо. До един ден преди състезанието не се знаеше какво всъщност ще е то и се наложи ние сами да си го правим. Не виждам какъв им беше проблема да кажат няколко седмици преди това на някой от нас (не е като да нямат връзка с нас) и да го ангажират, било то и без пари (сигурен съм, че всеки би се навил дори и без пари да е, само да му е платено да кажем спане и храна, ако се наложи по-рано де се присъства).
Ама не, има си и шампионат по trial няма какво да си говорим......както и да е дано занапред нещата да са по организирани и по на ниво.