Вело рали "Средна Гора" 2007

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот outfaced » Чет Окт 11, 2007 12:44 pm

абе от Пловдив ще ходи ли някой ... баси, който питам и всеки е пас Изображение Изображение
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот L-E-G-O » Чет Окт 11, 2007 4:39 pm

Обаждах се в хотел "Хижата" за резервация, но ще съм самичък а стаите са най-малко за двама. Търся някой "единак" с който да се комбинирам за нощувка.
Вода и RAM тръгнат ли ... нямат спиране
Аватар
L-E-G-O

Рейтинг: 1367

Мнениеот screamBoy » Чет Окт 11, 2007 7:01 pm

аз може би ще съм сам, ако е така - ок

за мястото - е като имате нет нямате ли бгмапс, баааси хората
довечера ще го отбележа с временен линк

Аязмото е на Север
старта е точно на север от центъра на града, практически от жп/автогарите се хваща първата главна перпендикулярна на линиите и тя отвежда почти там

ако не сте забелязали освен големите пътеки в парка трябва да има и улица, та старта е точно на тая улица

щом повчето ще тръгвате след работа ще имате време да прочетете тук отново утре преди тръгване ^_^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот tanya » Чет Окт 11, 2007 8:20 pm

@ L-E-G-O
Ние също сме трима, така че ако искаш ще ти намерим съквартирант. Предполагаме, че ще стигнем към 8, най-късно 9ч вечерта.
Аватар
tanya

Рейтинг: 1913

Мнениеот screamBoy » Чет Окт 11, 2007 9:00 pm

http://bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=6e09f35354894ef3195ec54320d466fb

поглеждайки на тази карта в дясно виждате един 'летен театър', точно на 1 пръст вдясно от него е старта, едно такова като делта на река

2на стая 40лв
резервирах една за мен, но не зная дали ще съм сам - има големи шансове
Аватар
screamBoy

Мнениеот SoRcE » Пет Окт 12, 2007 10:53 pm

Гъбарите да не забравят да вземат по-големи торби, направо чували...манатарки, сърнели, пичурки, рижийки..квот сърце ти сака :^:
SoRcE

Рейтинг: 1200

Мнениеот outfaced » Пет Окт 12, 2007 11:31 pm

SoRcE написа:Гъбарите да не забравят да вземат по-големи торби, направо чували...манатарки, сърнели, пичурки, рижийки..квот сърце ти сака :^:

голямо състезание ще става :) ... по гъбобер :rofl:
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот rogi » Съб Окт 13, 2007 6:30 am

Денят за кални бани настъпи ,макар вън да е сухо и да подухва лек ветрец .
Дано се задържи така :bowdown: :dunno:
rogi

Рейтинг: 1220

Мнениеот napster » Съб Окт 13, 2007 7:19 am

Айде към бариерата народееееееееееееееееееее :)
Аватар
napster

Рейтинг: 1594

Мнениеот abs » Съб Окт 13, 2007 11:14 am

М***а му! Отново преоткрих любовта си към синоптиците.
Аватар
abs

Рейтинг: 1840

Мнениеот vanioo » Съб Окт 13, 2007 11:00 pm

времето днес беше супер! Караше се страхотно!
vanioo

Рейтинг: 1277

Мнениеот SoRcE » Нед Окт 14, 2007 1:53 pm

Състезаниетоприключи трасето маркировката и организацията 6+ намериха се хора които да объркат трасето, пореади невнимание, но това не повлия на класирането. Беше едно незабравимо изживяваме и тези които не дойдоха могат само да съжаляват:) Надяваме се и другата година да се проведе това състезание и го чакаме със нетърпение
SoRcE

Мнениеот outfaced » Нед Окт 14, 2007 3:02 pm

ммм да .... беше чудесно ... и времето и трасето и настроението ...
а за маркировката имам някой възражения, но няма да се отплесвам :) важното че беше забавано ...
Е, някй от тия дет се бориха за място, може би имат повод да пороптаят, но пък всичко останало по организацията беше на 6.
А чайчето с мед на финала си е баси якото нещо :bowdown:

И аз само ако смея да запитам майните .... шшш алоу, ми засрамете са бе ... как можахте да ни оставите само аз некъв зелен, за сефте на състезание отивам и един ветеран да защитаваме честа на града. :nono: Срам и позор ей ... при толкова карачи тука и на 1 час път с кола. :dunno:

и за протокола да отбележа, че само един сайтпозна какво ще е времето

а за догодина можем само да си пожелаем, да има малко повече надолу, че и ние със фуллсъспенжъна да има малко да искярим ;)
макар че 4те км от в.Морулей до хижата бяха ... фиуууу :^: :spin: и на втория ден имаше още малко.
Лошо, че не мина без инцидент работата и то баш там, ама стискаме палци на героя да му минава бързо. Пак относително леко се отърва.
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот Trip-tfk » Нед Окт 14, 2007 4:43 pm

Браво!Беше супер!Организацията беше на ниво-трасето беше добре маркирано(въпреки че в края на втория ден имаше доста загубили се).
Като цяло,първия ден си беше кална баня,докато втория беше по-песъчливо.Поздравления на всички организатори и участиници!
:beer:
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот napster » Нед Окт 14, 2007 5:20 pm

Снимки?

И 6 броя за героя с RAM DH-a и пак не беше последен :beer: :agree:
Аватар
napster

Рейтинг: 1594

Мнениеот outfaced » Нед Окт 14, 2007 5:23 pm

napster написа:Снимки?

И 6 броя за героя с RAM DH-a и пак не беше последен :beer: :agree:

... ми желязното конче :)

иначе моите снимки се ъплоудват (малко от старт/финалите предимно) ... ма нета нещо се е скапал и моооооу бавно върви :dunno:
Последна промяна outfaced на Нед Окт 14, 2007 5:25 pm, променена общо 1 път
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

fdfgd

Мнениеот mountainbiker4e » Нед Окт 14, 2007 5:25 pm

чакам снмки щот неможах да доида :crap:
bla bla bla...
mountainbiker4e

Рейтинг: 1155

Мнениеот outfaced » Нед Окт 14, 2007 6:08 pm

foto молим ... цък

Изображение

малко само са отзад напред :)
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот Ozzie » Нед Окт 14, 2007 7:48 pm

Нашия отряд се прибрахме живи и здрави. :)
Доволни сме. :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот beroe » Нед Окт 14, 2007 7:51 pm

Наистина много добро състезание с прекрасно трасе и отлична организация. С две думи които пропусна много изпусна :) .
beroe

Благодарско!

Мнениеот amestaff » Нед Окт 14, 2007 7:56 pm

Благодарско на организаторите и в частност на Ники Костадинов, мероприятието беше прекрасно :beer:
Последна промяна amestaff на Нед Окт 14, 2007 8:10 pm, променена общо 1 път
Think positive :)
Аватар
amestaff

Рейтинг: 1392

Мнениеот rogi » Нед Окт 14, 2007 8:03 pm

От името на организаторите искам да поздравя всички взели участие в това рали,за наше щастие времето бе сръвнително добро за сезона и ръзби прогнозите за дъжд.
За жалост не се размина без инциденти ,можем да пожелаем на Иван от Севлиево само по-скорошно въстановяване.
Упреците за маркеровкара ги приемам лично и не са уснователни ,проверих маркеровката в края и тя си бе на мястото си ,и ако някой се е загубил то е по негова вина.
Резултатите както и снимки ще се появят в най скоро време(най вероятно утре) на сайта на състезанието.
rogi

Мнениеот Brat4eda » Нед Окт 14, 2007 8:07 pm

Ozzie написа:Нашия отряд се прибрахме живи и здрави. :)
Доволни сме. :)

Много доволни! :)
Сега качвам снимки:
http://picasaweb.google.com/mivanov86/H ... SrednaGora
2006 Drag Ontario TE
Hussar Amoeba
Аватар
Brat4eda

Рейтинг: 1215

Мнениеот F1-MAN » Нед Окт 14, 2007 8:31 pm

И нашият отбор медалисти се завърна благополучно :) ;)
Поздравления за желанието и за чудесното трасе :beer:
Догодина пак :)
Аватар
F1-MAN

Мнениеот abs » Нед Окт 14, 2007 10:00 pm

outfaced написа:И аз само ако смея да запитам майните .... шшш алоу, ми засрамете са бе ... как можахте да ни оставите само аз некъв зелен, за сефте на състезание отивам и един ветеран да защитаваме честа на града. :nono: Срам и позор ей ... при толкова карачи тука и на 1 час път с кола. :dunno:

Виновен :crap:
Аватар
abs

Рейтинг: 1840

Мнениеот screamBoy » Нед Окт 14, 2007 10:20 pm

rogi написа: Упреците за маркеровкара ги приемам лично и не са уснователни ,проверих маркеровката в края и тя си бе на мястото си ,и ако някой се е загубил то е по негова вина.

определено втория ден сигурно всички без 2ма от състезателите опознахме по своя вина и съвсем умишлено околните села и местности около трасето !
според мен това беше направено умишлено за да имат шанс каращите твърде бавно и каращите които знаят много добре трасето - което косвено означава че които са я полагали или са карали твърде бавно или са познавали отлично трасето, нали

моето време щеше да е с над 30 минути по-малко (втория ден) ако маркировката беше на нивото на първия

празните участъци бяха в началото (самото начало, където изгубихме само 5 минути) и после покрай пътя до езерото ... на всеки шибан разклон натисках шибаните спирачки за да се взирам за някоя лентичка, мисля мисля пускам си екстрасензорните способности и кво ? дойде пича отзад и айде напред ... и за гробището няма да коментирам, по път който спокойно се кара с 40 имало няква стрелка някъде, е, да, 20минути по-късно като се върнахме (и то благодарение на моряка от Варна) и той я видя, но си съсипахме нервите
чак после като излезе на онзи равен черен път беше отлично до края, и то пак не можеше да се кара съвсем на макс, щото трябва да дебнеш наоколо, и ние карахме в група та поне някой да види

което обаче не означава че хората участвали по какъвто и да е начин в организацията не са върха, а че могат да са дори още по-блестящи ^_^

примерно момичето дето записваше ... като се усмихна на старта и ме дръжа 20 километра (брей тия баири се изравниха направо) и като минаха тия 20км то пак тя беше на контролата, и там като ми се усмихна и чак накрая на последния баир взех да идвам на себе си и да псувам че такстата беше твръде ниска за един добър чичко със здрав багер и мерак да поправи наклона ... както и да е, после дойде черния път, че даже и чешма се появи накрая което си беше невероятен кеф ^__^

а, друга забележка (да се повторя) - таксата беше много малка.
Аватар
screamBoy

Мнениеот mrPesh » Пон Окт 15, 2007 7:26 am

Е това е то.
Отново ангажиментите ми към науката убиха едно невероятно преживявяне несъстояло се за мен. :crap:
Много завиждам на всички,които са успели да отидат до Стара Загора дори само да погледат.

Разбира се най-много се радвам за успехите на Петър Дачев и Радостин Николов(Sorce) от "Горгона" В.Т.Вие сте уникални случаи.

Поздравления за всички участници.
Надявам се в Плевен вече да се появя и аз :)
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот rogi » Пон Окт 15, 2007 8:10 am

Според мен пък ти съвсем умишлено не си слушал какво бе ви казано на старта ,и от там е дошъл проблема,беше ви обяснено каде можете да збъркате от високата скорост и едно от местата е точно при разклона при гробището ,макар там да има 2 стрелки (чержена и жълта)както и лента.Последните км.бяха като магистлала и каква по добра маркировка от жълто -черните колови по 2 метра единия, който се виждат с километри и не могат да изчезнат. Да се върнем в началото за 3 км само 1 разклон ,които бе добра маркиран със стрелка и лента както и наблегнато на него преди старта ,не знам в маркировкат ли е пречината или някъде другаде но не може да се опане лента по цялото 25 километрово трасе.
Маркировката е една за всички още повече че трасето е същото като миналата година и които е идвал малко или много го помни.
Ни наи малко желаем да има загубили се състезатели ,от личен опит знам колко е неприятно това затова и се старах да е добре маркирано ,но упреците за липсваща маркировка пак повтарям не са уснователни на всеки разклон и кадето е необходимо имаше такава ,това че не е била видяна е друг въпрос.
Многото разклони 2 ден усложняват обстановката и трябва да се внимава повечко.
За догодина ще се постараем още повече само това мога да обещая.
rogi

...

Мнениеот amestaff » Пон Окт 15, 2007 8:36 am

Лично аз внимателно слушах Николай по време на инструктажа преди старта - много ми помогна и през двата дни:agree: През втория ден не съм имал проблеми с маркировката, ако човек е достатъчно внимателен - дертове няма :)
Think positive :)
Аватар
amestaff

Рейтинг: 1392

Re: ...

Мнениеот outfaced » Пон Окт 15, 2007 9:00 am

amestaff написа:Лично аз внимателно слушах Николай по време на инструктажа преди старта - много ми помогна и през двата дни:agree: През втория ден не съм имал проблеми с маркировката, ако човек е достатъчно внимателен - дертове няма :)

е да де ... ама като се спушташ с 40 км/ч по яко камъни и чакъл и да си слушал, все тая ...
просто за да беше кефа пълен, трябваше така да се направи маркировката, че и с 40 км/ч да я видиш. Първия ден се караше много по бавно и такива проблеми съотвтено нямаше.
Моето мнение е, че маркировката винаги трябва да се прави като за слепи и малоумни, за да върши работа ... Това показва скромния ми туристически и вело-турситически опит ;)
Щот казаното си е казано, ама 20 човека го чули и по 21 начина са го разбрали :)

ама айде стига философстване ... давайте снимките
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

ПредишнаСледваща

Назад към Мероприятия - архив