HepBeH_XaMcTep написа:Youngblood написа:Симо пропусна да спомене сочния факт, че ще има около 10 състезателКи от Русия
Охоо....
Вече виждам доста пресни снимки в "Байк Гърлз"
2/3 От учасничките вече ги е имало... много пъти в BikeGirls

HepBeH_XaMcTep написа:Youngblood написа:Симо пропусна да спомене сочния факт, че ще има около 10 състезателКи от Русия
Охоо....
GECKO написа:Охоо....
did написа::)
май ще намина (може и с колелото) да се видим с тоя-оня, па и да поснимам, щот за ходене до Тасос време няма.
дано стане пак празник на колоезденето.
MVasilenko написа:50 riders from Russia are going to Sopot
axelmax написа:ще става ШОУ![]()
тъй като нямам никъква представа за трасето,ми идва вдна питанка
какви гуми бихте препоръчали,при сухо и мокро време?
Teodor40 написа:axelmax написа:ще става ШОУ![]()
тъй като нямам никъква представа за трасето,ми идва вдна питанка
какви гуми бихте препоръчали,при сухо и мокро време?
Бате, не се излагай, моля те! Защо питаш такива неща? Ти май всичко си забравил
Shady™ написа:Бах мааа му как ми се ходи, а май няма да ходя ....поради технически причини + лекаска забрана... и евентуално финансови причини![]()
![]()
HepBeH_XaMcTep написа:Охоо....
Krismars написа:Късно е. Обадих се почти насякъде всичко е фулл.
vlassadar написа:егати хората, какво им е на палатките бе, май месец е! Има река, има вода за пиене, има огромни поляни. За мене друг вариант няма. и не заради парите, а заради преживяването. Обаче се чудя дали ще има време за достатъчно тренировки от толкова участници, мин. път успяхме да направим 6-9 спускания на ден, сега се съмнявам повече от 2-4
CRAZY RIDER написа:Наща група се уредихме в Калофер.
На 10км е от Сопот.
Unik написа:10ks за инфото С-мо не разбрах кога трябва да платим след като се регистрираме, на място ли ще е или предварително? То и без това ще се изпъвам натам.
LP_xtrm написа:Наистина това ще едно много добро състезание но можете ли да ми дадете повече имформация за крос кънтрито нп. възрастовите групи защото аз съм на 16г и в каква възрастова група ще сам
LP_xtrm написа:Наистина това ще едно много добро състезание но можете ли да ми дадете повече имформация за крос кънтрито нп. възрастовите групи защото аз съм на 16г и в каква възрастова група ще сам :?:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта