vpravov написа:Браво! Пак чудесно сте си покарали.Имах огромното желание да се присъединя, но за съжаление в събота нашия съмишленик и съфорумник Константин(Коцето), при спускането ни от Мургаш, му се наложи да опита неравен, пряк двубой с КАМАЗ и естествено не спечели. Слава богу, последствията са доста по-леки, отколкото можеше да бъдат, но и достатъчно тежки, че да не го видим скоро в планината. Не ми се разказват подробности, но в неделя не ми беше до колело. Между другото каската му беше оставила добър белег върху решетката на КАМАЗ-а. Ако беше без нея не ми се мисли. Та пак: КАРАЙТЕ С КАСКИ!!! Следващия път пак се надявам да съм на линия.
rarekin написа:Пожелавам му да се възстанови бързо и изцяло.
@vpravov
Би ли могъл да дадеш подробности какво точно е станало? Знам, че не е много приятно да се връщаш към такива моменти, но поне да разберем какъв е бил проблема.
vpravov написа:rarekin написа:Пожелавам му да се възстанови бързо и изцяло.
@vpravov
Би ли могъл да дадеш подробности какво точно е станало? Знам, че не е много приятно да се връщаш към такива моменти, но поне да разберем какъв е бил проблема.
Ами накратко. Много остър завой с голям наклон. Аз (слава богу) влезнах във завоя със максимално "отворена" траектория. КАМАЗ-а беше набрал добра скорост за да се изкачи по наклона, "отваряйки" и той траекторията. Аз изправих, навлизайки в тревата и се разминах на около 50см., което го накара да пусне газта, след което явно е видял Коцето и веднага спря. Трясъкът още ми е в главата. Звучеше все едно автомобил се е ударил в КАМАЗ-а. Коцето, за съжаление, е бил в по-вътрешна траектория и на тази настилка (прах,ситен чакъл) не можа нито да спре, нито да се размине. Лош късмет + доза непредпазливост! Ако не беше камион, а нещо по-дребно и леко(джип например), завоя е достатъчно широк. За след сблъска не ми се разказва!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта