MartinBG написа:Aз и баща ми смятаме да го врътнем в събота - стига времето да позволи, но темпото няма да е съвсем "лежерно" (според формата на баща ми очаквам да го минем за около 7:00-8:30 часа) и не е добра "оферта" за новаци по маршрута. Ще тръгнем към 7:00 от Била на бул. България. Препоръчвам и на другите групи - особено с хора, които досега не са карали по този маршрут, да тръгнат не по-късно от 7:00-7:30ч.
kvelikov написа:Хм...аз не видях организация за събота....:--0
ko3er написа:Дайте да се разбереме всички в колко да тръгнеме,щото ше е тъпо едни да тръгнат в 7 други в 7 и 30,а трети в 8.Моето лично мнение е,че 7 и 30 е идеалният компромисен вариант за всички,но в крайна сметка ще се съглася с общото решение.На мен ми е все едно кога,искам да я обиколя тая витоша най-накрая..
batpeci10f написа:Става ли да кажете точните адреси на местата на събирането защото не познавам града все още
idon написа:MartinBG написа:Aз и баща ми смятаме да го врътнем в събота - стига времето да позволи, но темпото няма да е съвсем "лежерно" (според формата на баща ми очаквам да го минем за около 7:00-8:30 часа) и не е добра "оферта" за новаци по маршрута. Ще тръгнем към 7:00 от Била на бул. България. Препоръчвам и на другите групи - особено с хора, които досега не са карали по този маршрут, да тръгнат не по-късно от 7:00-7:30ч.kvelikov написа:Хм...аз не видях организация за събота....:--0
Аз мисля,че всичко е ясно.Ако искаш да ходим заедно,пиши ЛС(аз тръгвам от моста Чавдар).
mariobg написа:Записах се за неделната, само не разбрах от темата има ли човек, който познава добре маршрута. Аз съм го въртял веднъж, но определено бях зает с бутане за да гледам накъде карам. А да и да вметна, според мен, най-късно 8.00 трябва да се тръгне, доста време си отнема бутането.
edinmilion написа:В групата ще има 2-ма с GPS - chikenbrain и deather. А с това ранно тръгване, като си представя, че и от Младост ще идваме на ход...а мисля че има и от Дружба, а кой знае и от кои други квартали, но както се вижда като компромисен вариант ще е към 7:30ч. Нека утре привечер да се доразберем окончателно.
А за бутането - само виж резултатите от маратона до Черни връх...а ние сме с колела, така че прави сметка!
deadahmed написа:Който е от Надежда да метне едно ЛС да се разберем да ходиме заедно до Билла. Маршрута като най-бърз е през кръговото, Рожен, Скопие, Габрово, Константин Величков, Иван Евстатиев Гешов и после десен по България.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта