taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

. Представям си например шефа на digimortales как започва разговор в понеделник сутрин.... - Добрии, кажи ми дума която започва с Ш и завършва на Н, а по средата има звездички, при това се връзва добре с "шеф"?!
kvelikov написа:Споко, бре - нали ти обещах!

botroid написа:Вчера ходих до Арката, горе е страхотно, голи билца с дъхава трева и цветенца, наляво и надясно има пътчета за каране и връхчета за покоряване. Досега не съм карал в Троянския Балкан и ми е много интересно, така че 100% съм там в неделя

digimortales написа:Мислим да се включим за неделята.за сега сме двма от Габрово с кола и багажник. има място за още двама с байковете ако има навити 0878404339.
tanya написа:Засега гласуването е "за" качване на ход по асфалта
Изкачването е около два часа и може да тръгнете по-раничко, за да успеете за срещата в уречения час и да има време да поотдъхнете на Арката, преди щурма нагоре по билото.kvelikov написа: "В района на тревненския Балкан бе забеляван подивял байкър, дъвчещ вътрешна гума...".
До утре!
Нямам търпение. Хайде до утре taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта