CrZ написа:Какво е това състезание по ХС на 2ри 3ти май в Исперих????? Календара от състезание толкова пренаситен че вече в една дата 2 състезания се провеждат.
HepBeH_XaMcTep написа:Тъпа работа...
Тази година смятах да ходя на Тасос, но.....
outfaced написа:HepBeH_XaMcTep написа:Тъпа работа...
имнно не особенно адекватното отношение на някой хора към спорта и участниците у нас е още една причина да ида на Тасос ... защото въпреки че там състезанието се прави за 3-4път човека съвсем културно го обяви 3 месеца по рано и при това помага и с настаняване и организационните въпроси ... а у нас ... един месец по рано "банда, ние ще си праим състезанице, който иска да идва ... " ... cool.
нищо против ентусиазма, но това е аматьорски подход и така не се гради име на сериозно мероприятие. Пък и до някаква степен е проява на неуважение към състезателите и заинтересованите.
did написа:4getcredo написа:това състезание се прави от и за руснаците.
мда, така изглежда.
outfaced написа:HepBeH_XaMcTep написа:Тъпа работа...
имнно не особенно адекватното отношение на някой хора към спорта и участниците у нас е още една причина да ида на Тасос ... защото въпреки че там състезанието се прави за 3-4път човека съвсем културно го обяви 3 месеца по рано и при това помага и с настаняване и организационните въпроси ... а у нас ... един месец по рано "банда, ние ще си праим състезанице, който иска да идва ... " ... cool.
нищо против ентусиазма, но това е аматьорски подход и така не се гради име на сериозно мероприятие. Пък и до някаква степен е проява на неуважение към състезателите и заинтересованите.
hlebarka написа:Състезанията са пределно различни и няма нищо ненормално в това да са по едно и също време.
did написа:hlebarka написа:Състезанията са пределно различни и няма нищо ненормално в това да са по едно и също време.
По широкия свят XC и Enduro са различни, да.
В Блъгария състезателите са едни и същи. Факт!
hlebarka написа:did написа:hlebarka написа:Състезанията са пределно различни и няма нищо ненормално в това да са по едно и също време.
По широкия свят XC и Enduro са различни, да.
В Блъгария състезателите са едни и същи. Факт!
Ами, did, тия състезатели много добре могат да си преценят кое от двете състезания има по-голямо значение за тях! А тук дори и не пишат състезатели, а някакви зяпачи.
Ами, did, тия състезатели много добре могат да си преценят кое от двете състезания има по-голямо значение за тях! А тук дори и не пишат състезатели, а някакви зяпачи.
outfaced написа:
нека обясня нещо за зяпачите ако може ... и за спорта въобще
Тоя спорт се развива благодарение на зяпачите и правилното популяризиране на мероприятия ...
CrZ написа:Това състезание и и 2007ма пак се проведе началото на май. Според мен навреме си го обявиха организаторите. Странното в случая е че това с Исперих изведнъж изскача някаква наредба 1 месец преди състезанието за същите дати. Според мен в случая редно е поне като става въпрос за състезания в БГ ако предварително не са си съгласували организаторите нещата тези които втори обявяват състезанието да се съобразят с датите на първото.
CrZ написа:Е тогава важи обратното. Да се променят датите на Сопот. Или просто другия път да се съгласуват планираните състъзеания в началото на годината още. Се тая де мене датите не ми пречат с нищо, но за тези които са решили да се състезават в ХС им идват в повече.
outfaced написа:did написа:4getcredo написа:това състезание се прави от и за руснаците.
мда, така изглежда.
общо записали се - 77
руснаци - 40
румънци - 3
българи - 34
... и каква стана тя, още малко и им правим им на руснаците състезание![]()
хех, тоя пич ме кефи
Stolyarov, Ivan Russia GT/NORTWAVE/Pearl Izumi GT/Trial-sport дициплини - DH,4X,5X,6X
Pupinator написа:outfaced написа:did написа:4getcredo написа:това състезание се прави от и за руснаците.
мда, така изглежда.
общо записали се - 77
руснаци - 40
румънци - 3
българи - 34
... и каква стана тя, още малко и им правим им на руснаците състезание![]()
хех, тоя пич ме кефи
Stolyarov, Ivan Russia GT/NORTWAVE/Pearl Izumi GT/Trial-sport дициплини - DH,4X,5X,6X
Голяма част от българите още не са се записали. Докато руснаците вече са го направили
.
![]()
Pupinator OUT
4getcredo написа:Някои ме разбраха прекалено буквално.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта