jd написа:Айде Христос Воскресе първо! Живи и здрави!
Аз утре се чудя дали да не се закарам с колата директно до Лозен. Мога да кача още някой
jd написа:А финала и биренето ще е "При Нахи"?
Admin написа:Аз не съм 100% сигурен за утре. Ако времето сутринта е твърде хубаво, ще дойда в 10 ч в Герман. Ако има облачета обаче, ще използвам деня като работен. И в двата случая ще пратя sms на Нахи, за да знае.
codename47 написа:....... може и ние да дойдеме ...с едно недоразвито конче
Lilly написа:Ох, дано валиЧе искам да дойда и аз...
Kpoko написа:+1 ако всичко е наред и не изкочи някоя спешна работа
THEZOGGO написа:Информация от преди 45 мин:
Терена не е мокър не е и сух. Влажно е. Може да се кара без никакви проблеми. Аз лично не знам дали да карам с калници, колебая се доста за това. Иначе по пътя за към Лозен има доста охльоФи, изпогазих доста за което много съжалявам. Абе с две думи - инвазия от охльоФи. Наистина решаващо ще е положението сутринта. Ако не вали ще е доста добре.
Направих малко снимки ей така просто да покажа че не е мокро. Поне за мен не е де, предполагам и за повечето от каращите които ще дойдат утре:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366923
Reactor написа: Пазете ОхлюФите!!!
Reactor написа:До всички момичета,момчета,и не само.
Четете внимателно,няма да повтярам!!![]()
Единствения вариант в който мероприятието ще се отложи за следващата Неделя е само ако утре сутринта когато се събудим - вали.Ако времето е спокойно и не вали докато се измъкваме от краватите,продължаваме по план.
Иначе казано:
ЩЕ СЕ КАРА А ПОСЛЕ ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!!!
slavei написа:Като гледам как вали сега, утре ще разберем кои са сериозните...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта