Евалата на всички, които дойдоха!

Ето и малко не перфектни снимки от мен, но от сърце

http://picasaweb.google.com/skylin656/V ... 2452267874
RAM-FR написа:Зарежи тоалетните, КОШЧЕТА нямаше ... онзи с микрофона разправя да си залепим номерцата и да си приберем хартийките в джоба защото нямало кошчета ....
flirty написа:Проявата беше невероятна.
flirty написа: наистина да постигне целта си-много велоалеи навсякъде в страната!
Shady™ написа: А за номерата...Колко номера бяха приготвили 1000?!
Reactor написа:jorol написа:THEZOGGO написа:А това че свършиха номерата които трябваше да бъдат раздадени на колодрума, незнам как да го коментирам, не беше смешно ами и аз незнам какво.
Аз не разбрах номерата да са свършили ? Моят номер е 1350, и съм сигурен че имаше номерца за всички желаещи
Свършиха и много хора чакаха около час някъде докато донесат нови номера!!!!
winger написа:..... така че недей приказва чакали 1 час.
hlebarka, защо поставяш нас колездачите на последно място? паркинги и улици е много по-скъпо и трудно да се направят, отколкото някой да мине с кофата с жълта боя и да драсне една линия в дясно на вече съществуващите ни улици и по този начин да се обособят някви подобия на велоалеи, които да служат за малко по безопасно придвижване. Място има за всичко и за всички под слънцето,няма желание и зор да се направи! и цялата идея на шествието според мен беше да се даде зор на властимащите да се замислят по въпроса за безопасностт на колездачите.Първо трябват улици, после паркинги и едва когато има свободно място, алеи (евентуално).
"навсякъде в страната" проблемът е, че хората блъскат колоездачи, които карат колела без никакво осветление. Ама не съм видял някой да го ебе този проблем и да се захване с инициатива за раздаване на мигалки на междуселските велосипедисти (примерно).
flirty написа:...само дано събитието да се отрази подобаващо от медиите...
flirty написа:hlebarka, защо поставяш нас колездачите на последно място?
flirty написа:някой да мине с кофата с жълта боя и да драсне една линия в дясно на вече съществуващите ни улици и по този начин да се обособят някви подобия на велоалеи
flirty написа: въпроса за безопасността на колездачите.
hitar_potter написа:А в София няма място заради тия, дето карат сами по 2 дка джипове, заради миризливия градски транспорт и заради тесните улици.
Искаш да ми кажеш, че в 7 часа сутринта най-големият проблем са СПРЕЛИТЕ коли? Спрелите коли ги има по центъра и по малките улички. Големите булеварди са празни, но задръствания пак има.hlebarka написа:hitar_potter написа:А в София няма място заради тия, дето карат сами по 2 дка джипове, заради миризливия градски транспорт и заради тесните улици.
Място няма, защото има много коли. Ако имаше паркинги щеше да има място и за алеи, улиците не са толкова тесни.
hitar_potter написа:Искаш да ми кажеш, че в 7 часа сутринта най-големият проблем са СПРЕЛИТЕ коли? Спрелите коли ги има по центъра и по малките улички. Големите булеварди са празни, но задръствания пак има.hlebarka написа:hitar_potter написа:А в София няма място заради тия, дето карат сами по 2 дка джипове, заради миризливия градски транспорт и заради тесните улици.
Място няма, защото има много коли. Ако имаше паркинги щеше да има място и за алеи, улиците не са толкова тесни.
veno написа:ние въобще не взехме, просто нямаше и не ни се чакаше...
THEZOGGO написа:Много ми се иска повече хора да осъзнаят нуждата от велоалеи, да има някаква организирана сплотеност около тази идея. Велоалите са за спокойно и нормално предвижване. За велоалеи съм защото мисля за децата които ще са след нас. С темповете с които се организира и прави всичко в София, ако има велоалеи то те ще са за нашите деца.....
THEZOGGO написа:
"Не е ясна мотивацията за настилката на велоалеята да е от тротоарни плочки вместо от асвалт." - Представяте ли си?!
"Проектанта на тази велоалея е дама която НЕ КАРА КОЛЕЛО!"
Нямам думи...
…….._o …….._o
……_\ \>, ……_\ \>,
….(_)/(_) ….(_)/(_)
Вижте и това:
http://www.gradski.bg/show.php?storyid=717067
http://www.gradski.bg/show.php?storyid=720250
http://www.dnes.bg/article.php?id=55907
Как ще коментирате?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта