did написа:въпросТ: защо не можем да ъплоудваме снимки в тази галерия? Пратих 2 броя преди 2 дни, вероятно и други са пратили, а в галерията все още си стоят само първите 15 снимки на Admin?
Хмм, в админ-панела не са се появявали никакви снимки за тази галерия (или изобщо от други хора за това каране). Митко, снимките присъстват ли в твоя потребителски панел в галерията? Възможно е при качването да ти е дало съобщение за грешка/неуспешно качване, но да не си видял, че е такова и да си помислил, че е съобщение за успешно качване.
Вчера специално пробвах с един фиктивен потребител и успях да кача снимка в галерията, така че трябва да видим какъв би могъл да е проблемът в твоя случай. Да не би файловете да са били по-големи от 700 КВ? Можеш ли да пробваш пак да ги качиш и да видиш какво съобщение ще ти даде?
Нарочно пиша това тук, а не лично до did, за да помоля, ако има и други хора, които са имали проблем с качването на снимки в галерията, да ми пишат ЛС или в icq/skype с обяснение в какво точно се състои проблемът. Както знаете, сайтът не случайно се води "beta" версия и специално с галерията изникват разни явни и скрити бъгове или особености - аз самият все още не съм наясно с всички такива.