dulbokia написа:не можа ли коментара да си го запазиш за себе си?
pe60t0 написа:dulbokia написа:не можа ли коментара да си го запазиш за себе си?
ми ти запознат ли си с "july morning" ?
Като си познавам организатора, посочените часове са доста ориентировъчни. А от ЖП гарата до магазина с колело се стига за 10-12 минути. Даже може би няма и толкова.Redhat написа:Влака София - Варна, който тръгва в 22:00 пристига в 7,15 и има половин час за добиране до магазина.
Ако някой ще ходи да каже, че да пътуваме заедно.
dulbokia написа:Да, обаче явно ти не си щом пускаш такива коментари.
Аз не бих се доверил твърде на това, въпреки че нощните влакове се движат по-навреме.Redhat написа:Влака София - Варна, който тръгва в 22:00 пристига в 7,15 и има половин час за добиране до магазина.
Alpina написа:@pe60t0
Идея си нямаш колко, особено на Каварна, така че верно земи си трай...
bdz43r написа:Аз не бих се доверил твърде на това, въпреки че нощните влакове се движат по-навреме.Redhat написа:Влака София - Варна, който тръгва в 22:00 пристига в 7,15 и има половин час за добиране до магазина.
Krismars написа:Ако някой смята да идва с влак да си приготви преднина от около час, винаги има закъснения и лутания из града. Това е според мен де, макар че при наличието на втора група тея проблеми са по-малковероятни![]()
Съвсем нормално е да закъснее и повече. Вервай ми, всеки ден съм по тези влаци.Redhat написа:Е, това е официалната информация от БДЖ, чак с половин час да закъснее не вярвам.
Може, може.Redhat написа:Като гледам как стоят нещата според bgmaps.com може и едно парково в морската да си направи човек по пътя от гарата към магазина
6tasliv4o написа:deca ia kajete 75-80km tova e samo v ednata posoka ili i v dvete(spored mene i v devete ama da pitam)?!
Предполагам си наясно,че името на сбирката идва от едноименната песен на древната група Юрая Хийп,и поне на времето се събирахме на с.Варвара компании,които са алергични към чалга.pe60t0 написа:Чалга морнинг...
klmn написа:Предполагам си наясно,че името на сбирката идва от едноименната песен на древната група Юрая Хийп,и поне на времето се събирахме на с.Варвара компании,които са алергични към чалга.pe60t0 написа:Чалга морнинг...
Ако това се е променило..много жалко.
аи стига си спамил аз викам да са фанем и тая вече цялата да отидем на плажа там има няква мания заради последния учебен ден и цяла вечер има пиене музика купони докат не стане 1 юли
Не бе брадър - просто младежта е необразована и учи някаква изчанчена история. А пък и хипарите поизчезнаха - сдобиха се със семейства и работят по 12-4 часа.klmn написа:Предполагам си наясно,че името на сбирката идва от едноименната песен на древната група Юрая Хийп,и поне на времето се събирахме на с.Варвара компании,които са алергични към чалга.pe60t0 написа:Чалга морнинг...
Ако това се е променило..много жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта