Trip-tfk написа:Аз съм там
Не е лошо,ако някой има карта на Витоша , да я вземе
Ozzie написа:Не бе Реакторче. Просто разчистих offtopic-a от самата тема за изкачването на Черни връх, и за да не ви затривам съвсем мненията, го отделих в отделна тема. После видях, че си пуснал нова тема, заключих онази и пуснах адреса тук.
П.С. Пфуууу, за две кликвания който направих с мишката колко нещо изписах!
Reactor написа:В Неделя 16.09.07 всеки ,който има желание да огледаме трасето по което ще се проведе велорали - "Черни Връх" е добре дошъл,Срещата е в 9:00 часа в Бояна - Боянската Църква.За сега сме трима.Няма да се бърза,важното е да разучиме трасето и да покараме спокойно и приятно
HepBeH_XaMcTep написа:Reactor написа:В Неделя 16.09.07 всеки ,който има желание да огледаме трасето по което ще се проведе велорали - "Черни Връх" е добре дошъл,Срещата е в 9:00 часа в Бояна - Боянската Църква.За сега сме трима.Няма да се бърза,важното е да разучиме трасето и да покараме спокойно и приятно
Ще ви настигна по някое време - смятам да си поспя до към 10... преди Черни Връх или на спускането сигурно ще ви догоня
Sky_Knight написа:Аххххх... имаме тука изпит точно в 9...мътните го взели ...
Ама на вас
Reactor написа:
"HepBeH_XaMcTep" къде да те изчакаме
Reactor написа:В пред вид,че "Trip-tfk" все пак ще дойде чак от Благоевград,смятам да тръгна от Младост по рано /и аз ще го взема до там по асфалта/ ,за да мога да стигна около 9-9:30 на Боянската Църква,освен ако той не реши да дойде и да се срещнем малко по късно и евентуално да се срещаме или изчакваме някъде по трасето.Проблема е че, поне аз,не познавам маршрута много добре.
"Sky_Knight" & "Pr3d4t0R" много ще се радвам ако дойдете,за това преценете кога ще свършите и къде можем да се изчакаме по трасето.УСПЕХ,ЩЕ СЕ СПРАВИТЕняма начин
![]()
"HepBeH_XaMcTep" къде да те изчакаме
Trip-tfk написа:Днес беше супер.С Reactor направихме качването до Черни Връх,но напреднахме с времето и се спуснахме от друго място.Времето беше слънчево - точно за ХС.Катеренето хич не е лабаво
MartinBG написа: Спускането от Алеко до София по паветата се оказа истинско изтезание! Спихнах си и 2-те гуми до около 2.5-3 атмосфери, че да намаля малко друсането, но пак ми се наложи да спра на няколко пъти заради болки в пръстите на ръцете.
Reactor написа:За каране почти не става,трудно е за бутане защото е много изровено.Само носенето из камънаците и коловозите спасява положението.
но върха беше когато решихме да минем уж по напряко![]()
Притеснява ме,че на този терен покриването на контролно време би било доста трудно.Убеден съм,че има хора които биха се справили.Макар че по минали години,трасето едва ли е било толкова изровено.За себе си мисля ,че няма да успея,но по добре да се проваля опитвайки,от колкото да не опитам.Така че,ще се видиме на старта....и по важното - на финала
тучо чучо написа:Reactor написа:За каране почти не става,трудно е за бутане защото е много изровено.Само носенето из камънаците и коловозите спасява положението.
но върха беше когато решихме да минем уж по напряко![]()
Притеснява ме,че на този терен покриването на контролно време би било доста трудно.Убеден съм,че има хора които биха се справили.Макар че по минали години,трасето едва ли е било толкова изровено.За себе си мисля ,че няма да успея,но по добре да се проваля опитвайки,от колкото да не опитам.Така че,ще се видиме на старта....и по важното - на финала
Трасето не е особено промемено не само от миналата година, а и от по-по-миналата. Участъците, които си посочил винаги са били такива. Никой обаче не ви е карал да минавате напряко - очевидно е, че това е пешеходна пътека и големите камъни се виждат отдалеч.
Най-сериозно променен е релефът в частта от Белята вода до Златните мостове. Там има дълбоки коловози, изровени от водата, но не е проблем да се кара.
Очаквам да се видим на старата!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта