БЕЗБОГ

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

БЕЗБОГ

Мнениеот boian » Чет Сеп 20, 2007 1:59 pm

Имаме идея аз и ALIEN да покараме там става въпрос за събота има лифт 4 лв е качването проблема е , че нямаме кола.
А щях да забравя ,за да не се губи време в път е по добре да се тръгне в петък вечета ще се спи сигурно на палтки може и на шижата там ще се реши, та ако има навити който имат идея как да стигнем да казват
;) ;)
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот nikitzo » Чет Сеп 20, 2007 2:10 pm

С хафтобус до добринище и на хафтогарътъ има тилифоне на парашутки до лифто.
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот fly » Чет Сеп 20, 2007 4:05 pm

Там е чудесно за каране. :) Можете да стигнете с автобус до Банско или Добринище, оттам вече с колелата нагоре до лифта. На лифта не съм сигурна, че ще ви качат колелата, аз поне не съм го ползвала досега. Ако ви откажат, ще трябва да карате (или бутате) нагоре през гората. ;)
Горещо не ви препоръчвам да спите на палатки, вече е много студено, през нощта температурите сериозно падат. Аз така попремръзнах от прекален ентусиазъм. :D Иначе наоколо е страхотно, има къде да се кара... изобщо прекрасно местенце е. :)
fly

Рейтинг: 1200

Мнениеот Crimson » Чет Сеп 20, 2007 4:09 pm

fly написа:Там е чудесно за каране. :) Можете да стигнете с автобус до Банско или Добринище, оттам вече с колелата нагоре до лифта. На лифта не съм сигурна, че ще ви качат колелата, аз поне не съм го ползвала досега. Ако ви откажат, ще трябва да карате (или бутате) нагоре през гората. ;)
Горещо не ви препоръчвам да спите на палатки, вече е много студено, през нощта температурите сериозно падат. Аз така попремръзнах от прекален ентусиазъм. :D Иначе наоколо е страхотно, има къде да се кара... изобщо прекрасно местенце е. :)

Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк ;) :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pupinator » Чет Сеп 20, 2007 4:13 pm

Тази идея я обсъждах и аз с Alien. Ние се бяхме разбрали да го направим средата на септември, обаче си остана само като план. Принципно аз съм навит и може да отидем с моята кола, но евентуално другата седмица защотот тази съм зает. Моята идея е да отидем в събота и да се върнем в неделя. Смятам че мога да прилъжа Дидар и Марто да дойдат да карат. Те винаги са навити за такива Х-курзии.
Обадете ми се за да се разберем. Може да направим втори Drop 'n' Roll ;)

@fly ако искаш ела да караш с нас. Нали искаше да се научиш на някои неща в една друга тема :).

Pupinator OUT :combust:.
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот fly » Чет Сеп 20, 2007 4:42 pm

Crimson написа:Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк ;) :beer:

Хехе, бих дошла с удоволствие, и без това често ходя из Пирин, обаче сега точно няма да стане, последните няколко седмици само по планини бях, не се появих вкъщи и сега няма мърдане поне още една седмица. :dunno: :D
fly

Мнениеот Crimson » Чет Сеп 20, 2007 4:46 pm

fly написа:
Crimson написа:Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк ;) :beer:

Хехе, бих дошла с удоволствие, и без това често ходя из Пирин, обаче сега точно няма да стане, последните няколко седмици само по планини бях, не се появих вкъщи и сега няма мърдане поне още една седмица. :dunno: :D
тц тц тц, лошо :) Нищо следващият път ;) :beer:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот MaN1aK » Чет Сеп 20, 2007 4:46 pm

А ти на колко годинки си? :D
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот fly » Чет Сеп 20, 2007 4:50 pm

MaN1aK написа:А ти на колко годинки си? :D

23
стара чанта съм вече :D :D ;)
fly

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 5:11 pm

Pupinator написа:Тази идея я обсъждах и аз с Alien. Ние се бяхме разбрали да го направим средата на септември, обаче си остана само като план. Принципно аз съм навит и може да отидем с моята кола, но евентуално другата седмица защотот тази съм зает. Моята идея е да отидем в събота и да се върнем в неделя. Смятам че мога да прилъжа Дидар и Марто да дойдат да карат. Те винаги са навити за такива Х-курзии.
Обадете ми се за да се разберем. Може да направим втори Drop 'n' Roll ;)

@fly ако искаш ела да караш с нас. Нали искаше да се научиш на някои неща в една друга тема :).

Pupinator OUT :combust:.

Бе ние нали говорихме за средата, ама тогава беше Марибор, та решихме за тази сега.

Вариантът за автобус до Добринище и после с маршрутка (намерих някакви координати на хора, които биха ни качили), ама ще ни отнеме към 4 часа от София до лифта. Което си е бая. Но ако отидем в петък вечерта, спим там, съботата можем да си караме колкото искаме, след което да се приберем до 10-11 вечерта в София. :) Или да спим и съботата и да се приберем неделя. Все ми е едно. Само да се кара. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Чет Сеп 20, 2007 7:01 pm

Пфуууу, нещо не ми е оферта да ти призная :unhappy: Утре ще видя дали ще имам кола ;)

П.С. абе MaN1aK толкова ли ти е трудно да си намериш някой форум за сексуално недодялани ? Не е нужно да ми отговаряш а просто следващият път си сдържай плоските въпроси! :popcorn:
Аватар
Crimson

Мнениеот MaN1aK » Чет Сеп 20, 2007 7:23 pm

Знам уе човек,просто се ебавам яко.Споко аз си имам приятелка. ;)
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот brokicho » Чет Сеп 20, 2007 7:35 pm

Момчета, ще приемете ли групичка от Благоевград да се присъедини към вас, но ако се организирате за следващите събота и неделя, като дати 29-30 иначе да се съберем повече хора ще се получи добро каране. Лифта е наистина 4лв, но ако сме много дано да ни направят малко отстъпка иначе за колела няма да има проблем мисля. За спане на палатки, наистина е много студено вечер там!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот Sp3c7r3 » Чет Сеп 20, 2007 7:45 pm

fly написа:

23

Не се стегай бре, жените са като виното - колкото по-стари, толкова по-хубави :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :evil: :evil:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Sky_Knight » Чет Сеп 20, 2007 8:34 pm

Sp3c7r3 написа:
fly написа:

23

Не се стегай бре, жените са като виното - колкото по-стари, толкова по-хубави :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :evil: :evil:

:offtopic:

Ах, тииии - спамър :nuts: Като е наборка и давай да давамееее, а? :sonar:
?
Аватар
Sky_Knight

Рейтинг: 1849

Мнениеот klmn » Чет Сеп 20, 2007 9:20 pm

fly написа:

23
Хм,агнешко.. :D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 10:52 pm

Нещо не вАжи офертата за до Добринище с автобус, ако искаме да караме един ден, щото пътят от София до лифта е 4 часа... а най-ранните рейсове са в 7 и 30, по някаква идиотска причина. Тоест преди 12 не можем да сме на лифто. Тоест няма файда. Тоест... ГАДНА работа. :(
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот EmZo » Чет Сеп 20, 2007 11:43 pm

...
fly написа:обаче сега точно няма да стане

...
Crimson написа:Пфуууу, нещо не ми е оферта да ти призная icon_unhappy.gif

:rofl: :rofl: :rofl: ;)
:beer:
Изображение
Аватар
EmZo

Динко

Мнениеот sotk » Пет Сеп 21, 2007 11:38 am

0888 440 705 - това е телефона на Динко - има две таратайки с които може да ви транспортира по всяко време от Добринище до Безбог ...
Аватар
sotk

Рейтинг: 1190

Мнениеот boian » Пет Сеп 21, 2007 12:15 pm

Така кола се намери тръгваме утре рано сутринта и се връщаме вечерта на ,който му се кара да идва ;)
Аватар
boian

Мнениеот marshall__ » Съб Сеп 22, 2007 9:13 pm

Беше страхотно! :)
повече - утре х.Х
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Admin » Съб Сеп 22, 2007 9:53 pm

Е вие за един ден ли? ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Alien » Нед Сеп 23, 2007 11:57 am

Admin написа:Е вие за един ден ли? ;)

Епа то два дни няма какво да се прави там. Е, сега като гледам времето ме е адски яд, че не сме горе и да бутаме към вр. Безбог, ама пък и не знам дали щях да имам желание, че нещо съм поуморен от лудницата вчера. :) Неееее Безбог е БАХТИ якото място, може би най-доброто за ДХ, на което аз съм карал. Твърде вероятно, да.

@Марио и Боян - а он'я завой как ще му го върна тъпкано, само да отидем пак... :) Ще го мина с 300, само за да му е гадно. ааааааааааааа колко е яяяяяк. Най-култовите завои са на Безбог!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Zozka » Нед Сеп 23, 2007 12:26 pm

Alien написа:
Admin написа:Е вие за един ден ли? ;)

Най-култовите завои са на Безбог!

:bawling: :bawling: :bawling:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот MAN6 » Нед Сеп 23, 2007 2:55 pm

а най-култовите падания- на драглевци... :bawling: :rofl:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот brokicho » Нед Сеп 23, 2007 4:40 pm

Момчета вие по цялата дължина на пистата ли карахте или само до междинна и надолу, пробвахте ли от междинна станция през гората под лифта и после се преминава от ляво на лифта и се излиза долу, където пистата се пресича с лифта?
П.С. MAN6 ще ти отговоря като я пробвам, че съм малко дефицит с времето ;)
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот caspar » Нед Сеп 23, 2007 6:38 pm

Верно ли бе?! Що не казахте, че заминавате, щях да дойда.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот screamBoy » Нед Сеп 23, 2007 7:41 pm

чисто теоретично (макар и с практическа подумисъл) ... 7:30 лейса от софиля до лифта начи там 12 .. и .. колко е един цикъл, сигурно качването е поне 20мин, щом има междинна може и около 40, а пускането е поне 20 като за сефте, сиреч цикъла има шанс да е към час ... та от 12 има време за 3-4, при безаварийност и безразпомотване и 5 ... та моля споделете къде греша щото за 5 според мен си заслужава ???
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот boian » Нед Сеп 23, 2007 10:04 pm

caspar написа:Верно ли бе?! Що не казахте, че заминавате, щях да дойда.

е па аз казах:

boian Пуснато на: 21 Сеп 2007 13:15 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Така кола се намери тръгваме утре рано сутринта и се връщаме вечерта на ,който му се кара да идва
--------------------------------------------------------------------------------
screamBoy не си спомням точно в колко отдохме ама 5 спускания от 12 часа натам незнам дали ще успееш да ги направиш ,като се има предвид ,че лифта бачка до 16:00 ние успяхме да направим 4 ,като лепяхме гуми ядохме мотахме се гледахме мъглата ,езерото добрече си имахме извънземно ,което да ни дава зор :rofl:

brokicho карахме от БЕЗБОГ надоло по един черен път пътеката под лифта от междинка надоло не ,че не става за каране ама има много паднали дървета дънери обрасло е и не беше чак толкова гот ,ако се разчисти ще е по яко поне да виждам къде карам ;)
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Мнениеот marshall__ » Нед Сеп 23, 2007 10:10 pm

boian написа: brokicho карахме от БЕЗБОГ надоло по един черен път пътеката под лифта от междинка надоло не..

... е.. айде де! Точно от там минахме на последното пускане. И.... като изключим перманентно запотената ми "маска" (:lol:) и няколкото дървета с които трябваше да се справяме... беше забавно :)
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Следваща

Назад към Мероприятия - архив