А щях да забравя ,за да не се губи време в път е по добре да се тръгне в петък вечета ще се спи сигурно на палтки може и на шижата там ще се реши, та ако има навити който имат идея как да стигнем да казват

fly написа:Там е чудесно за каране.Можете да стигнете с автобус до Банско или Добринище, оттам вече с колелата нагоре до лифта. На лифта не съм сигурна, че ще ви качат колелата, аз поне не съм го ползвала досега. Ако ви откажат, ще трябва да карате (или бутате) нагоре през гората.
![]()
Горещо не ви препоръчвам да спите на палатки, вече е много студено, през нощта температурите сериозно падат. Аз така попремръзнах от прекален ентусиазъм.Иначе наоколо е страхотно, има къде да се кара... изобщо прекрасно местенце е.
Crimson написа:Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк![]()
тц тц тц, лошоfly написа:Crimson написа:Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк![]()
Хехе, бих дошла с удоволствие, и без това често ходя из Пирин, обаче сега точно няма да стане, последните няколко седмици само по планини бях, не се появих вкъщи и сега няма мърдане поне още една седмица.![]()
Pupinator написа:Тази идея я обсъждах и аз с Alien. Ние се бяхме разбрали да го направим средата на септември, обаче си остана само като план. Принципно аз съм навит и може да отидем с моята кола, но евентуално другата седмица защотот тази съм зает. Моята идея е да отидем в събота и да се върнем в неделя. Смятам че мога да прилъжа Дидар и Марто да дойдат да карат. Те винаги са навити за такива Х-курзии.
Обадете ми се за да се разберем. Може да направим втори Drop 'n' Roll
@fly ако искаш ела да караш с нас. Нали искаше да се научиш на някои неща в една друга тема.
Pupinator OUT.
fly написа:MaN1aK написа:А ти на колко годинки си?
23
стара чанта съм вече![]()
![]()
Sp3c7r3 написа:fly написа:MaN1aK написа:А ти на колко годинки си?
23
стара чанта съм вече![]()
![]()
Не се стегай бре, жените са като виното - колкото по-стари, толкова по-хубави![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Crimson написа:Не ми се обяснявай, ами вземи наMери кола или превоз. Таман ще те научим как не бива да караш байк![]()
fly написа:обаче сега точно няма да стане
Crimson написа:Пфуууу, нещо не ми е оферта да ти призная icon_unhappy.gif
Admin написа:Е вие за един ден ли?
Alien написа:Admin написа:Е вие за един ден ли?
Най-култовите завои са на Безбог!
caspar написа:Верно ли бе?! Що не казахте, че заминавате, щях да дойда.
boian написа: brokicho карахме от БЕЗБОГ надоло по един черен път пътеката под лифта от междинка надоло не..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта