утре, 27-ми, Железница - дроповете

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

утре, 27-ми, Железница - дроповете

Мнениеот screamBoy » Сря Сеп 26, 2007 8:29 pm

обяваваме ден за почивка, ще се ходи на дроповете да поразпуснем
принципно има една група дето се събира 10:30 на Хладилник

дроповете са за начинаещи - от половин до около 2 метра, като няколко са по половин, 2-3 около метър и един около 2, попивката е подходяща

и така
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Сря Сеп 26, 2007 11:00 pm

А?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Гост » Сря Сеп 26, 2007 11:22 pm

Alien написа:А?

идвам :D
Гост

Мнениеот screamBoy » Чет Сеп 27, 2007 12:57 am

'колкуто повече - толкува повече'
казъл Мечу Пох и си ублизъл газа ^__^
Аватар
screamBoy

Мнениеот Shady™ » Чет Сеп 27, 2007 8:29 am

Уффф деба...няма да мога защото съм обещал да отида другаде...от хладилника... :V: Е ако ходите някой друг път на някво такова мероприятие - се обадете...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Сеп 27, 2007 8:49 am

Shady™ написа:Уффф деба...няма да мога защото съм обещал да отида другаде...от хладилника... :V: Е ако ходите някой друг път на някво такова мероприятие - се обадете...

мммм
тея там ще са ти ниски
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот XEK » Чет Сеп 27, 2007 1:41 pm

може ли да опишете как се стига до там, къде точно се намира мястото
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот bobeca » Чет Сеп 27, 2007 1:57 pm

XEK написа:може ли да опишете как се стига до там, къде точно се намира мястото
:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Да, я верно някои да каже как се стига до там!Аз съм начинаещи и тея малките ще са ми екстра! :popcorn:
bobeca

Рейтинг: 1850

Мнениеот Alien » Чет Сеп 27, 2007 2:36 pm

HepBeH_XaMcTep написа:
Shady™ написа:Уффф деба...няма да мога защото съм обещал да отида другаде...от хладилника... :V: Е ако ходите някой друг път на някво такова мероприятие - се обадете...

мммм
тея там ще са ти ниски

Бе зависи, има един голям, който е... голям деба. :)

@другите - трудно е да се обЯсни, по-добре е да ви заведе някой. Дори да ви кажем къде са, твърде вероятно е да ги пропуснете.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот XEK » Чет Сеп 27, 2007 7:23 pm

аха, е начи следващия път като се събирате за там - ще дода и аз :D :agree:
Аватар
XEK

Рейтинг: 1478

Мнениеот z1gZag » Чет Сеп 27, 2007 7:54 pm

XEK написа:аха, е начи следващия път като се събирате за там - ще дода и аз :D :agree:

ООО и аз непременно .
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот otka4al4o » Чет Сеп 27, 2007 9:09 pm

Някой може ли да обясни накратко къде е тва щото с фртата търсиме места за каране плс мноо ше съм ви благодарен
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Мнениеот screamBoy » Чет Сеп 27, 2007 9:49 pm

точно преди железница като идваш от бистрица и нали има един десен завой ... след него е спирката на рейса с чешмата и от там започва спускане към центъра (в началото е по пътя после се кривва леко в ляво)
е, докато се спускате гледате в ляво, фактически в посока камбаните/дружба/горубляне/панчарево (не към витоша а наобратно)
и на отсрещния хълм има едни фургони
а как се стига до там
от центъра (последната спирка на 98) има един път дето в началото слиза малко (колкото да излезе от площада) и после леко започва да се качва в посока точно към тоя хълм
по тоя път се пътува около 100м след което той прави десен завой, а в ляво има 2 разклонения, хваща се второто и то е нанадолно и се кара до края му
там точно има една подстанция, един трафопост дето е голям колкото барака и ... абе личи си че е нещо на енергото
може от там, а може и от друго място, но това лесно се вижда
та пътеката е точно зад трафа, може да се мине точно до оградата му (там не се кара) ... и се вижда едно такова стръмно и малка добре омърсена река, следва се в дясно пътеката за да се стигне там където се преминава (или мост или плитко, абсолютно безпроблемно) и от там вече то си е такова голямо като път, кара се по него - има изкачване (може да се кара) и то е така леко вляво, после съвсем забива в лаво и става равно (вече пътя е тревясал ама пак си личи) и още като се кара по него се стига до фургоните
та, от фургоните има 2 разклонения - вдясно плътно покрай оградата и вляво, по-добре минете вляво (съединяват се долу, но все пак) ... тръгвате вляво и то забива по билото, на едно място се съединява с друг път, там хващате надясно (за да се съедини с предишното разклонение)
следвате пътя, има-няма 2 завоя и в ляво се вижда малка долинка, която започва от пътя и се разширява надолу към голямата долина
та, дроповете са първо по единия склон на тая малката долинка (в началото й има не много високо дърво), а по-големите дропове са по същия (ляв) склон на долинката само че по-надолу там дето долинката се разтваря ... ще ги видите
попивките и на двете са сипеи сиреч няма трева и т.н. - това също е ориентир
ниските дропове са ужасно ниски гледано отстрани, но все пак ви препоръчвам да почнете от най-близо до дървото (там долинката е най-малка и са най-ниски)

другия път от железница е пак от площада пак надолу и после нагоре обаче хващате другия път ... не този към трафа а другия, кара се доста надолу, после свършват къщите и по един мн. приятен черен път пак надолу, пресича реката и започва нагоре ... кара се възможно най-вдясно, по едно време пътя сякаш почва да се губи но все си личи ... той цепи склона директно към фургоните т.е. по-кратък и по-стръмен е
от фургоните натам е същото

начи много пиша ама цялото това каране се развива за има-няма 15мин, разстоянието от железница сигурно е около 1 километър
Аватар
screamBoy

Назад към Мероприятия - архив