[quote="did"]
Не знам, може и да си прав за туй с контролите, ама според мен идеята е по-друга. Цитирам правилника:
[i]25. Класиране на отбор се прави само при финиширане и на двамата съотборници, като се отчита времето на последният. Максималната разлика във времената на първия и втория състезател в отбора не трябва да надвишава 2 минути. При разлика по голяма от две минути, засечена от контролите и съдийте, отбора се разпада и не участва в отборното класиране.
...
27. Спирането за заверка на паспорта при контролите е задължително. Контролите ще бъдат на указаните преди старта места в определен интервал от време. Ако състезателят не влезе в контролата през този интервал от време той отпада от състезанието, но е длъжен да пристигне в базата и да уведоми съдийския състав и организатора. Първи етап: 1 - контрола затваря 3 часа след старта, 2 - контрола затваря 6 часа след старта, 3 - контрола затваря 10 часа след старта. Втори етап: 1 - контрола затваря 3 часа след старта, 2 - контрола затваря 6 часа след старта, 3 - контрола затваря 10 часа след старта. Трети етап: 1 - контрола затваря 2 часа след старта, 2 - контрола затваря 4 часа след старта, 3 - контрола затваря 6 часа след старата. [/i]
Като знам за колко време нормално се минават етапите (щото първите два съм ги минавал наскоро), тия времена на контролите май са по-скоро разчетени за пешеходци, а не за велосипедисти. Струва ми се, че идеята е да не се вързват хора от организаторите да висят по цял ден някъде си, а все пак да има един разумен момент, в който те да си тръгнат към финала на етапа и ако някой шикалкави, че бил минал и той точно оттам, ама мааалко по-късно, това да не се признава за "оправдание". Имаше миналата година такива случаи.
Иначе едва ли някой, който си кара спокойно, ще бъде притеснен от тези времена. Само като видя, че трета контрола на първите етапи ще стои 10 часа след старта... ами той целия етап е около 75км, а тая контрола да е най-много на 60-тия. Че кой няма да мине 60км за 10 часа??? При това трасето наистина се кара на 100%, няма такова бутане като миналата година и вероятно основната група ще се източи през контролата между петия и шестия час след старта.
[quote="Admin"]
Само се чудя ако отборите са (само) от двама, hlebarka коя от девойките на снимката ще си избере, за да си направят двойка за състезанието

:D Ама то с него май няма оправия, като гледам как му е набъбнал.....ъъ.....отбора.
[/quote]
Ми той затова още отсега ги е подхванал да ги тества една по една, пък да видим накрая на коя ще се спре.
[/quote]
дано само не спука гума по време на тестовете

, че тогава ...

:nuts::nuts:

:rofl::rofl::rofl: