Круиз в Адриатическо море

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Круиз в Адриатическо море

Мнениеот LethalWeapon » Вто Апр 22, 2008 9:20 pm

Един приятел скоро ми прати е-майл за този круиз, та става въпрос, по-скоро, за релаксираща ексурзия.

Пътуването до стартова точка е безплатно! ;)

http://www.penguin.dk/products.aspx?pro ... 6&language

П.С. Ако има желаещи или някакви въпроси относно горното, може да чувства свободен да ми пише. :beer:
"It's only a matter of time before Australia gets like 1-st to the 5-th in the World Cup podium!" N. Rennie
Аватар
LethalWeapon

Рейтинг: 1437

Мнениеот abs » Сря Апр 23, 2008 9:49 am

Струва си да се отиде, но датите не ме устройват. Може да се измисли нещо без да се ползват услугите на туристическа агенция..
Аватар
abs

Рейтинг: 1840

Мнениеот outfaced » Сря Апр 23, 2008 9:56 am

това с колелата в случая мисля е само за фасон ... не е основното и едва ли се набляга на него

ако е за МТБ-туризъм за тия пари може да се органзира страхотно каране за 5-7 дена на някой доказани байкърски дестницаии ... Алпите, Словения и тн. (оня ден гледах оферта за трансалп 5 дена с водач + нощувки в хотели + съпорт с кола за багаж и евентулани ремонти за 590 евро)

има и много интересни оферти в Испания и тук таме из Италия :agree:
най вероятно има интересни места и в Турция
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот LethalWeapon » Сря Апр 23, 2008 8:17 pm

outfaced, не случайно споменах, че екскурзията е релаксираща, просто има опция за обикаляне с колела, много възможно е все пак да има фенове. Аз давам информация само. ;)
Както се казва: "За всеки влак си има пътници." :)
"It's only a matter of time before Australia gets like 1-st to the 5-th in the World Cup podium!" N. Rennie
Аватар
LethalWeapon

Рейтинг: 1437

Назад към Мероприятия - архив