van4o написа:Айде е ..... отправям предизвикателство към ВАРНА !![]()
![]()
Gh0s7 написа:van4o написа:Айде е ..... отправям предизвикателство към ВАРНА !![]()
![]()
Ми, ако сложат нещо на което да може да се "скача на задна", що да не дойдем
van4o написа:ммммм имах в предвид за street-ари , иначаче за trial няма да има секции .
van4o написа:Аз с x-aри не си занимавам тъй , като няма да карам в една категория с тях а и нека бургаските x-ари да си викат . Чувал съм за някви пичове с NS-ки , ЛБ- та т.н от Варна , ако искат нека дойдат да покарат .....
MaN1aK написа:van4o написа:Аз с x-aри не си занимавам тъй , като няма да карам в една категория с тях а и нека бургаските x-ари да си викат . Чувал съм за някви пичове с NS-ки , ЛБ- та т.н от Варна , ако искат нека дойдат да покарат .....
А къде забравяш софиянците и майните?![]()
Аз не мога да дойда за жалост...
van4o написа:MaN1aK написа:van4o написа:Аз с x-aри не си занимавам тъй , като няма да карам в една категория с тях а и нека бургаските x-ари да си викат . Чувал съм за някви пичове с NS-ки , ЛБ- та т.н от Варна , ако искат нека дойдат да покарат .....
А къде забравяш софиянците и майните?![]()
Аз не мога да дойда за жалост...
Светльо каза , че май ще дойде с Пешо , Besniq също май ще участва, Dani също може да дойде за купона![]()
![]()
.......
p.s. от Пловдив други street-ари освен теб не занам ....
Krismars написа:Шани, ши ма извиняваш, ама неска Гълъба си взе нс-а и моа ти кажа, че караше. Даже тъй както го чака 1456 години кара повече от тебе. Дори със ЗХ5чката си караше момчето.
И отде знаеш,че кара повече от мен?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта