shepo написа:ако е неделя бих дошъл и аз но за събота ми е почти невъзможно
bokichaa написа:...ЧРД, Гришаа...
...трябваше днес да дойдеш...с бира да те порсщнем...с бира да те изпратим...
...надявам се да не пропуснем възможноста да покараме заедно...
...ма да дойде края на седмицата пък да видим...че и некви други идеи има, а и дано не изникне нещо непредвидено...
![]()
![]()
Trip-tfk написа:bokichaa написа:...ЧРД, Гришаа...
...ма да дойде края на седмицата пък да видим...че и некви други идеи има, а и дано не изникне нещо непредвидено...
![]()
![]()
Мерси Bokich мерси!![]()
![]()
![]()
Като се видим в края на седмицата,ще черпя.
Тъй като Shepo е зает в събота,реших да тръгнем в НЕДЕЛЯ.Тъкмо може и повече хора да почиват и повече хора да се съберем.
Значи се разбираме в НЕДЕЛЯ 7:00-7:30 на БИЛЛА-та,от където е старта на обиколката?![]()
![]()
![]()
ACID BURN написа:Trip-tfk написа:bokichaa написа:...ЧРД, Гришаа...
![]()
![]()
Мерси Bokich мерси!![]()
![]()
![]()
Като се видим в края на седмицата,ще черпя.
Тъй като Shepo е зает в събота,реших да тръгнем в НЕДЕЛЯ.Тъкмо може и повече хора да почиват и повече хора да се съберем.
Значи се разбираме в НЕДЕЛЯ 7:00-7:30 на БИЛЛА-та,от където е старта на обиколката?![]()
![]()
![]()
Ами аз съм навит за неделята, ама за колко ще я караме?Аз нямам претенции, но може да доведа хора и те да са по-бавни, а пък да я минем бързо е тъпо щото тя е живописна и аз много обичам да разглеждам, но ако искате бързо ще караме бързо.....
Sp0nG написа:О, супер значи съм на линия. Еба го и рождения ден на басейн с голи и пияни жени в събота вечерта![]()
![]()
Trip-tfk написа:Добре значи се разбрахме за неделя
Yavkata написа:Хора ако превалва идеята за тази неделя ще се отложи или ще остане?
AlexVermilion написа:като гледам до от тея 100 км. само 40 тина са качване и то с не особена денивелация на по-голямата част. Почваме с дбро качване за загрявка, дано да е прилично времето, ама аз си мисля, че е 12 км в час за прехода е доста ниска средна скорост реалната ще е около 14 км/ч. 40% качване с около 10 км/ч( поне до златните мостове е така, което аз съм карал, без да се пъна е толкова) и 60% спускане което с над 20 км/ч, като сложим и 1/2 почивки от по 15/20 мин., пък ако завали и без тях щото ще изстинем си мисля, че 7-8 часа са напълно оптимистични за минаване на трасето със спокойно каране. т.е 7:30 + 7/8ч= до 3-4 часа ще сме си в София![]()
![]()
![]()
обаче дано не вали....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта