Разписание на рейса за х.Здравец през Weekend-а

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Разписание на рейса за х.Здравец през Weekend-а

Мнениеот jayblack » Съб Май 31, 2008 7:14 pm

Знам,че темата не е точно за Мероприятия,но искам да питам как се движи рейса за Здравец и колко струва превоза на човек+колелото

Мерси предварително!!!
Аватар
jayblack

Рейтинг: 2000

Мнениеот Unik » Съб Май 31, 2008 7:38 pm

Да ти кажа честно не знам дали знаеш но не е много уместно да патуваш Weekend-a натам просто не знам дали ще искат да те качат, винаги има много хора с бъгаж пътуващи натам по това време на седмицата, но винаги можйе да се пробва, иначе цената е пиемлива 2.50лв ще ти струва до горе, по добре ти препоръчвам 4лв Сопот и 4 лв обратно + 5лв всяко кчване с лифта
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот k0cTaHeB » Нед Юни 01, 2008 12:15 pm

Понеделник-Петък рейсовете са два. В 07:50 и в 14:30.
Събота и неделя ако не се лъжа има и в 17:30,но трябва да провериш,защото скоро не знам някой да е пътувал с него.

Билета е 2,50 последно,когато се возих,но се говореше нещо,че може да е станал 3 лева.

От там на сетне всичко зависи от шофьора. Има едни "шофьори" който искат по 2 лева за колело,някои искат по 1 лев,а в най-добрия случай има двама трима пича,които са много печени и качват аванта(както трябва да бъде).

Колкото до горния пост,най-добре да не го слушаш тоз индивид. :offtopic:
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот Ozzie » Нед Юни 01, 2008 1:20 pm

k0cTaHeB написа:От там на сетне всичко зависи от шофьора. Има едни "шофьори" който искат по 2 лева за колело,някои искат по 1 лев,а в най-добрия случай има двама трима пича,които са много печени и качват аванта (както трябва да бъде).

Всъщност не трябва да бъде така.
Билетчето ти дава право да превозваш допълнителен багаж, но до определени размери.
Велосипедът е доста над тези размери.
Потърси наредбата на съответния превозвач.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот BluE_Magic » Нед Юни 01, 2008 1:39 pm

Емм... не е ли по лесно да идеш без реиса не е кой знае колко аз ходя почти секи ден до Гълабово , но с шосейка и баира не е кой знае кво.
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот outfaced » Нед Юни 01, 2008 4:19 pm

BluE_Magic написа:Емм... не е ли по лесно да идеш без реиса не е кой знае колко аз ходя почти секи ден до Гълабово , но с шосейка и баира не е кой знае кво.

... тя разликата м/у шосейка и АМбайк пък е няква пренебрижима ;) :D
и за протокола - м/у Гълабово и х. Здравец са още 600м денивилация

и разбира се, че не е по лесно ... що за въпрос
Аватар
outfaced

Назад към Мероприятия - архив