Каране из Люлин утре сутринта?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Каране из Люлин утре сутринта?

Мнениеот Admin » Вто Юни 17, 2008 1:29 pm

Става дума за сряда, 18 юни. Мисля да се разходя из Люлин планина в частта над Княжево и дори да опиша едно маршрутче. Ако някой иска да се присъедини, ще бъда около 9:00-9:10 на последната спирка на трамвай №5 в Княжево, при чешмата. Карането ще е около 20-25км, не много тежко, но и не много леко (заради жегата и стръмното изкачване на места). Качванията ще са предимно по асфалт, спусканията по пътеки и черни пътища, като цяло няма да има много трудни и технични участъци, поне в частта от карането, която ми е позната. Предполагам, че някъде около 13:00ч ще сме отново в Княжево, може би дори и по-рано.
Желателно е хората, които решат да дойдат, да са с каски! :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Каране из Люлин утре сутринта?

Мнениеот sstefanov » Вто Юни 17, 2008 2:31 pm

Admin написа:Става дума за сряда, 18 юни. Мисля да се разходя из Люлин планина в частта над Княжево и дори да опиша едно маршрутче. Ако някой иска да се присъедини, ще бъда около 9:00-9:10 на последната спирка на трамвай №5 в Княжево, при чешмата. Карането ще е около 20-25км, не много тежко, но и не много леко (заради жегата и стръмното изкачване на места). Качванията ще са предимно по асфалт, спусканията по пътеки и черни пътища, като цяло няма да има много трудни и технични участъци, поне в частта от карането, която ми е позната. Предполагам, че някъде около 13:00ч ще сме отново в Княжево, може би дори и по-рано.
Желателно е хората, които решат да дойдат, да са с каски! :)

Супер. Ще се включа, за първо сериозно каране за сезона ;-)

Мисля, че мога да покажа някоя и друга пътека в района, дето май само аз си карам по тях ;-)

Стефан
sstefanov

Рейтинг: 1745

Мнениеот Admin » Вто Юни 17, 2008 2:51 pm

Ще ги видим тези пътеки - колкото повече, толкова по-добре ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот 6kolnik » Вто Юни 17, 2008 10:50 pm

най вероятно аз и приятелката ми ще се включим в организацията!аз ще дойда директно от работа,като може да закъснея с 10-15 мин ,но тя би трябвало да е там в 9.00!така че до утре
6kolnik

Рейтинг: 1190

Назад към Мероприятия - архив