Каране след работа около София.

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Каране след работа около София.

Мнениеот Antares » Пон Юли 21, 2008 10:41 am

От едно известно време, почти след всеки работен ден се хващам и яхвам баирите. Лято е, дневна светлина - бол.
За сега съм се отдал на изследването на възможностите за freeride в околностите на Бояна. А такива има и още как. Стига човек да не го мързи да бута. И да не го е страх от корени, паднали клони, голееми камъни, търкалящи се камъни, камъченца, скали, поточета, невестулки, птички и понякога странното ми чувство за хумор. Пътеките не са препоръчителни за хора със слаби сърца, лоша екипировка, лоша хигиена, но особено не се препоръчват на хора лишени от каска.

Та плана ми обикновено е следния: Към 18.30/19 часа (варира в зависимост от работата, понякога е и по-рано) излитам от нас (НДК), хващам "България", качвам се до Бояна, обиколната и от там вече потеглям по избраната пътека. Бутане докато ми писне или започне да се смрачава, след което - фиууу надолу.

За да не ме обявят в егоизъм - при наличност на желание, каска, и някакви умения при спускането - пишете тук или на ЛС и заповядайте да си потрошим колената и колелата :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив