kronhollio написа:Идеята ми е ако се съберем 5-6 души , да направим това маршрутче......
.....Аз мисля. че след 15-20, ще е гостоприемна за няколко жадни за приключения агенти:)
1. Кое "маршрутче" конкретно визираш? Познаваш ли го лично? Карал ли си преди толкова километри с подобна денивилация? Ориентирал ли си се с карта и ГПС в природата, далеч от главни пътища в силно пресечена месност ?
2. След 15-20 какво ? Вписваш ли в сметките, че ако групата не е еднородна (визирам скорост на придвижване) най-бавните ще бавят групата много, а може и да не издържат на натоварването?
3. От малкото опитче, което имам в Родопите ,мога да споделя, че ако хората не са подготвени физически и психически за подобно приключение, много от тях няма да издържат до края... Това не е като да караш в парка или някъде из цивилизацията, където можеш да спреш до някой магазин и да се нагрухаш и освежиш като животинче... Там или разчиташ на себе си и на групата, или права линия -----------
4 Знам, че трасето ще е маркирано, но един огромен паднал бор и свежа родопска буря могат много лесно да се комбинират и да прецакат маркировката и ГПС-а

А и батериите свършват...
Помисли малко над въпросите

Те само могат леко да те насочат за евентуални слаби места в организацията. От мен за сега толкова. Поздрави и успех в планирането