enforser написа:да ще ти зема колелото и ще ходя към БАС и ще му искам 600кинта![]()
Antares написа:Обещаваш ли да не ни биеш? Че аз знам - тренираш кикбокс от две години!
borislav написа:enforser написа:да ще ти зема колелото и ще ходя към БАС и ще му искам 600кинта![]()
В такъв случай се съмнявам че някой ще дойде
Antares написа:Не, ние се опасяваме да не помислиш някой от нас за тъпак. Че нали наказваш тапаците с кикбокс...
enforser написа:......къв ти е проблема??!
Newone написа:enforser написа:......къв ти е проблема??!
Най-вероятно, начинът ти на общуване.....
nikste написа:....Не виждам на enforser какъв му е начина на общуване??? Къде видя в тази тема да предизвиква или заплашва някой. Съвсем културно още от първият пост човека каза, че търси някой да карат заедно, защото не знае пътеките.
Хайде ако обичаш следващия път не чети между редовете преди да напишеш поредният си спам.
Newone написа:nikste написа:....Не виждам на enforser какъв му е начина на общуване??? Къде видя в тази тема да предизвиква или заплашва някой. Съвсем културно още от първият пост човека каза, че търси някой да карат заедно, защото не знае пътеките.
Хайде ако обичаш следващия път не чети между редовете преди да напишеш поредният си спам.
Извинявай, този агресивен начин на изразяване, само за форумите ли го пазиш или го използваш и в ежедневното си общуване?
enforser написа:мен ако ми направят проблем директно ги почвам с тупаници![]()
![]()
![]()
е все пак вече 2 години тренирам кик-бокс заради такива гъзове
![]()
![]()
Alpina написа:Драги nikste,enforser написа:мен ако ми направят проблем директно ги почвам с тупаници![]()
![]()
![]()
е все пак вече 2 години тренирам кик-бокс заради такива гъзове
![]()
![]()
това отговаря ли на душевните ви терзания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта