Unik написа:Яко само дето аз ще съм далече някъде по близо до Форт Уилямс освен това тази регистрация не бачка нещо при мен а и едва ли ще имам нужда от нея там съм регистриран с доживотна присъда
Antares написа:Аз се регнах... Нищо чудно да се изпляскам там на палатка... Да ме размразявате с примус после...
airborneone написа:Antares написа:Аз се регнах... Нищо чудно да се изпляскам там на палатка... Да ме размразявате с примус после...
НА 27 - 28 нямаше ли нещо интересно У Гръцко
beroe!biker написа:Като се регистрираш има дисциплини изглежда че ще е състезаниес удоволствие ще се включим от Зарата надявам се да не съм само аз предното парти го изтървах ама тоя път съм на купона
Montana написа:Ако може Admina или някой друг който има повече информация да каже дали ще е съзтезание или само мероприятие по случей закриването на сезона
Аман от простотии. Ние в България ли сме или к'во?
До колкото знам тук все още българския език е официален!?
DH.Racer написа:На това поредно мероприятие на Шамбалазнае ли се дали ще има възрастово уграничение
![]()
И дали ще е както на всяко състезание организирано от Шамбала баик парк
stroker написа:Трябва да видя как съм с работата и ако мога да се измъкна съм там със останалата група от ХС манияци![]()
![]()
Antares написа:%me вдига ръка. Да не се заричам де, всичко става...
Ако идвам, вероятно ще идвам от Пловдив. Та ако някоя майна намери свободни места - ще ме зарадва :Р
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта