THEZOGGO написа:Сигурна ли е промяната защото преди 3 мин един приятел е слушал реклама за мероприятието на Казичене по радио "Нова", като там са казали че ще е на 27 ми (Събота)
Състезания от 15:00 часа.
А за награждаване и филми, часът щял да бъде 21:00.
Транспорт:
За удобство на зрителите, които желаят да дойдат със собствен автомобил, пред хидропарк “Казичане” ще бъде организиран паркинг с охрана. За всички останали, които ще се съгласят да се лишат от удобството на личния автомобил в името на екологията (а и собствената си безопасност след фестивала) ще има организирана временна линия на градския транспорт от хидропарк “казичане” до националния стадион “В. Левски” през целия ден, включително и през нощта до приключване на фестивала.
sando g написа:100% съм там!
Транспорт:
За удобство на зрителите, които желаят да дойдат със собствен автомобил, пред хидропарк “Казичане” ще бъде организиран паркинг с охрана. За всички останали, които ще се съгласят да се лишат от удобството на личния автомобил в името на екологията (а и собствената си безопасност след фестивала) ще има организирана временна линия на градския транспорт от хидропарк “казичане” до националния стадион “В. Левски” през целия ден, включително и през нощта до приключване на фестивала.
Ще може ли да се набутам с колело?
YMKASHY написа:Как ще е наименованието на маршрутната линия 1/2/3/4....604 ??? Или ще е специализиран !!!
Информация от управата на байк парк Shambhala, че закриването на сезона се отлага с една седмица поради неблагоприятните метеорологични условия. Ще се видим следващия уикенд (4-5.10.2008)
Editor написа:Това ,че състезанията са от 15:00 не пречи ние да дойдем към 10 сутринта и да караме цял ден нали ?
Някой може ли да ми каже ориентировачно как мога да стигна с кола до мястото на събирането , защото си нямам идея къде се намира Казичене и на колко време път от София е.
naso написа:тия шишарките ше са като се стъмни па докато се стъмни мое да си друсаш задника на възглавницата
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта