Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
Да се опитаме да се качим до Ботев връх още веднъж тази година.Идеята ми е следната: Събираме се в 07.00.часа, на 28.09. 2008.пред Денизов. От там се товариме на бус или коли, както дойде, и отпрашваме към Априлци. Разтоворваме се в Острец, и от там катерим към Ботев.Тънкия момент е само дано да даде време, но макар и да е далече, го дават да е добро. Е, да се съберем .
През х. ПЛЕВЕН го знаем как е , през Козарката не съм минавал , но НИКИ ми каза че било убаво , а за заслон Ботев - х. Равнец го мислим отдавна, дано не завали сняг докато намерим време за там , благодаря Redhat.
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Не успяхме да се качим до Ботев, но покарахме прилично. Бяхме двамата с Монката. Стигнахме до Юрушка грамада, от където започва бутането. Нагоре снегът стана повечко, и се наложи да обръщаме. Доволен съм все пак, че денят не е проспан. Похапнахме боровинки, погазихме и сняг. А, да не забравя, ЧЕСТИТ НИ ПЪРВИ СНЯГ. Понацъкахме някоя и друга снимка.http://www.album.bg/silvestroff/albums/48254/