05.октомври.2008

Vorac написа:Гадно валеше, истина си е. Навити да пробваме тази неделя? Същата оферта. 12 окт.
 Какво ще кажете? Май, както е тръгнало, ще сме само тримата ако и doki се навие ..
 Какво ще кажете? Май, както е тръгнало, ще сме само тримата ако и doki се навие ..

Daneza написа:П.П.: има мечки на Витоша
 И незнам колко ще си почина. Има ли голяма денивилация в трасето или е за ламари
 И незнам колко ще си почина. Има ли голяма денивилация в трасето или е за ламари    

/ Някой път ако пак ходите/тази неделя няма да можем/ може да се присъединим към вас за маршрута до Пасарел през Лозен.
 / Някой път ако пак ходите/тази неделя няма да можем/ може да се присъединим към вас за маршрута до Пасарел през Лозен.

sdelan v NRB написа:а маршрута дали ще се справи с моя драг онтарио или няма да имам проблеми?

и сега ще си сглобявам вилката и главините
  и сега ще си сглобявам вилката и главините   ако всичко протече по план в неделя съм с вас!
  ако всичко протече по план в неделя съм с вас!  

така че само това трябва да измисля...
 така че само това трябва да измисля... 

Vorac написа:Ами това казвам - ще се приберем между 17 и 19 утре. Освен ако не ни завали дъжда от прогнозата за врмето и не решим да се върнем. Или де да знам.
Тъпото е, че след като се изкатерим и после направим ебати лудото спускане се озоваваме от ДРУГАТА страна на планината (билото), та се анлага да я ЗАОБИКАЛЯМЕ за да се приберем

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта