Разходка около Витоша (по пътя на 100-те километра)

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Разходка около Витоша (по пътя на 100-те километра)

Мнениеот papi007 » Чет Окт 09, 2008 1:00 pm

За утре съм запланувал горепосоченото каране, като мисля да тръгна към 9, като смятам че за 7 часа и половина със спирания за ядене и почиване ще успея. Та ако има желаещи да пишат, да се разбираме нещо :)
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот doki » Пет Окт 10, 2008 7:19 am

eeeeee... на работа съм тази седмица и няма как да се измъкна :( ,за другата може :)готино каране:)
Аватар
doki

Рейтинг: 1240

пишете ме и мен

Мнениеот Daneza » Пет Окт 10, 2008 7:35 am

за следващата седмица ме пишете и мен, ако се събирате :) :bowdown:

Едит: Приятно каране и от мен :)
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас ... :/
Daneza

Рейтинг: 1219

Мнениеот papi007 » Пет Окт 10, 2008 6:55 pm

Пф добре че тоя път никои не се прее*а да дойде с мен , щото разстоянието чуйпетлово-ярлово го взех за майка си и баща си време! Те си го казаха по новините че имало изпопадали клони и дърва в планините от бурите преди няколко дни, ама ... Око да види, ръка да пипне! :bigeyes: Там където минават МПС-та няма проблем, но където ние се щупкаме XC, мамата си джаса, все едно с години никой не е минавал! НО със швейцарско ножче, малко акъл, и много вложени сили съм горд да кажа че вече може да се кара! като само на много малко места трябва да се слиза от колелото (че аз бях... 10 метра, спри, 10 минути - метай дърва у дерето!). И току що се прибрах полу-жив, определено след толкова вложен труд ще отида да го мина пак тоя маршрут, надявам се не за 10 часа този път! Та става за каране, само ентусиасти да се намерят :)
p.s. снимки няма, щото взех фотоапарата, но се оказа че сестра ми го е оставила без батерия, та само го разходих :rofl:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Назад към Мероприятия - архив