did написа:Мда. Темата е даже в ЧЗВ.
Ловците даже и да нямат право, имат пушки.
Пазете се!
NovemberCharlie написа:...
PtD написа:...
SilverWolf написа:Просто искам да кажа че има голяма разлика между тези които знаят какво правят и тези селяни с оръжия
Quiz написа:SilverWolf написа:Просто искам да кажа че има голяма разлика между тези които знаят какво правят и тези селяни с оръжия
На мен ми е все тая как се наричат. Факт е, че законно са там по време на ловния сезон.
P.S. И в горите има малки обрасли ненаселени пътечки, по които все още се срещат диви животни.
Не е много сигурно. Някъде четох, че според някакъв закон шефовете на горските стопанства определяли кой кога къде има право да ходи из планините, за да не смущава репрдукцията на животните.PtD написа:A също и ние, нали
4getcredo написа: Зависи сигурно и ние като колоездачи как подхождаме към такива срещи...
Що да не сме? Аз у дома имам Инвестарм Магнум 12/76. Ако лъхна някои от 5 метра с 13/0 ще му оставя в стомаха дупка колкото зряла тиква.Quiz написа:4getcredo написа: Зависи сигурно и ние като колоездачи как подхождаме към такива срещи...
Любезно, разбира се, особено като не сме им в категорията
NovemberCharlie написа: Аз у дома имам Инвестарм Магнум 12/76. Ако лъхна някои от 5 метра с 13/0 ще му оставя в стомаха дупка колкото зряла тиква.
PtD написа:Въпросът е дали си го носиш, докато колоездиш...NovemberCharlie написа: Аз у дома имам Инвестарм Магнум 12/76. Ако лъхна някои от 5 метра с 13/0 ще му оставя в стомаха дупка колкото зряла тиква.
PtD написа:Oo, по ловци *винаги* си заслужава да го използваш. После ги одираш и им окачаш главите вкъщи над камината, а кожите просваш пред камината. Трофеи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта