Ето и молко повече детайли, за да няма неразбрали и после недоволни
 :
 :Първо за трасето /за тези, които не знаят/ - Няколко километрово изкачване по асфалт до Бояна; след това изкачването продължава по черен път до Тихия кът; после няма големи разлики в денивелацията - сменят се черни пътища и пътеки до с. Кладница, където услужливо има много удобна кръчма
 и се явява повратна точка в маршрута. Оттук има няколко варианта за връщане, които ще обсъдим на място, според това, как се чувства компанията.
 и се явява повратна точка в маршрута. Оттук има няколко варианта за връщане, които ще обсъдим на място, според това, как се чувства компанията.Тъй като са известни вече някои от участниците, а те са хора с различна степен на подготовка, сме се решили на това каране да се съобразим с ритъма на по-бавните. Затова, както казах в началото, карането ще е лежерно за по-подготвените
 и, надявам се, не последното за по-малко тренираните
  и, надявам се, не последното за по-малко тренираните  
 Авторът на темата, т.е. аз
 , е в доста добра спортна форма, поддържана от години, като това се отнася и за някои от участниците, но карането няма за цел да се доказваме или да отказваме някого, а напротив - добре дошли са хора, които просто искат да покарат с приятна /надявам се/ компания по приятен маршрут.
, е в доста добра спортна форма, поддържана от години, като това се отнася и за някои от участниците, но карането няма за цел да се доказваме или да отказваме някого, а напротив - добре дошли са хора, които просто искат да покарат с приятна /надявам се/ компания по приятен маршрут. Предвиждаме към 16.30 да сме в София, но това е твърде относително.
Тръгването е от магазин "КОЛЕЛОТО" http://www.mtb-bg.com/news/Press/press0021.html в 10часа.
В други случаи се стартита от Била на бул. България, но сега може да се възползваме от възможността за някои леки притягания и смазвания по велосипеда преди да тръгнем. За тези, които имат желание да се възползват от тази възможност, могат да дойдат 20-30 мин. по-рано, за да не бавим старта.
Информация за точното място има в линка, но за всеки случай ето пак: адресът е кв. Гоце Делчев, бл. 261.
Ако се движиш по бул."България" в посока от центъра към Бояна, при Била завиваш по "Т.Каблешков" вляво, караш само направо, докато пътят стане бетонен/черен (това е след кръстовището с ул."Луи Айер"), след около 50м отляво е „КОЛЕЛОТО”.
В случай че имате някакви колебания за посоката към "КОЛЕЛОТО", можете да се обадите на тел. 0897 700325.
До скоро!

В петък ще врътнем едно маршерутче с приятели и ако не се чуствам разглобен ще дойда. Впрочем аз съм в доста лоша спортна форма така че съм на опашката.
 В петък ще врътнем едно маршерутче с приятели и ако не се чуствам разглобен ще дойда. Впрочем аз съм в доста лоша спортна форма така че съм на опашката.

, ако не се
 , ако не се 

ако някой има връзки, да се обажда където трябва, за да ни осигурят коридор
  ако някой има връзки, да се обажда където трябва, за да ни осигурят коридор  
 , а там няма нет
 , а там няма нет   

!
 !