14.06 Неделя - Събиране на любителите на freeride-a.

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

14.06 Неделя - Събиране на любителите на freeride-a.

Мнениеот Editor » Нед Юни 07, 2009 9:59 pm

Здравейте.
С няколко приятелчета организираме събиране на Дървенишкият мост на 14.06.09.Поканени са всички, които обичат са скачат или просто обичат да гледат тези които скачат.Очаква се на мястото да има 5-6 дропа с големина от 2 метра, та чак до 4-5, също така и 1-2 по-малки скока.Ако ни огрее, на мястото ще има шатра и музика, но за сега не е много сигурно.Като цяло, хората които ще караме (за сега) сме към 3-4 човека.Всеки който е свободен и има желание да дойде е добре дошъл.Тези от вас, които притежават снимателна техника, също са добре дошли.Скоро се очаква да събера необходимият брой кадри за направата на едно кратко клипче с част от карането през този и част от миналия сезон. Изобщо, надявам се да се получи едно чудесно събиране и всички да се позабавляваме.
Нещата ще бъдат съгласувани със собственика на мястото и се надявам да няма проблем, както не е имало през изминалите години.
Отново да спомена - Мястото е Младост 1 - Дървенишки мост, точно до пощата и близо до крайната спирка на метрото.Ще започнем да се събираме още от сутринта - към 11:00.
Всеки, които има някакви въпроси, или просто иска да каже, че ще бъде там, може да се чувства свободен да ми пише лично съобщение.
Ако искате да видите част от скоковете или изобщо какво представлява мястото - http://editor.pinkbike.com/album/Season-09/
или направо -
При отдел Video в този профил, може да видите и няколко клипчета, от които също може да придобиете представа за мястото.
Благодаря за отделеното внимание !
Поздрави,
Павел.
Edit:
Забравих да спомена....В сряда ще се прави оглед за още няколко скока на същото място и вероятно ще се копае още същият ден.Всеки които има идеи за "Sick lines" или просто обича да копае и има лопата, може да заповяда към 12:00.
:beer:
Последна промяна Editor на Нед Юни 07, 2009 10:57 pm, променена общо 2 пъти
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Re: 14.06 Неделя - Събиране на любителите на скоковете.

Мнениеот Shady™ » Нед Юни 07, 2009 10:48 pm

Kакво е това "Събиране на любителите на скоковете" ?! :clap:

ТHIS IS DROPNITZA !!!

You`re all invited !

Kой не скача е червен (2) !!! :rofl:

Това се прави за пръв път. Идеята е да има 1 ден в годината посветен само на Drops :) BG REd Bull или по нашенски - BG Krava :P :8D:

Let`s see who has the balls !!!
:evil:

SEX™ (Super EXtreme TEAM:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

PS: Toва е събиране на любителско ниво, а не някакъв event като например...състезание с награди, линейки,застраховки и т.н. а чиста и проста покана да покараме заедно на един точно определен ден и място ВЕДНЪЖ в годината
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Re: 14.06 Неделя - Събиране на любителите на freeride-a.

Мнениеот TheAnimal » Пон Юни 08, 2009 3:05 pm

Ако съв в София, ще дойда да ви снимам с камерката :agree:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 08, 2009 3:45 pm

TheAnimal написа:Ако съв в София, ще дойда да ви снимам с камерката :agree:

Старозагорско? :)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Юни 08, 2009 3:50 pm

И аз мога да дойда, ако някой ми каже къде е Дървенишкият мост? :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот tanec » Пон Юни 08, 2009 3:54 pm

Нека дойдеме заедно :). Ако не друго поне по бира да пием :) Пък може и твоето колело на някой снимка да го видиш ако го даде :agree:
Последна промяна tanec на Пон Юни 08, 2009 3:58 pm, променена общо 1 път
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот Asen6o » Пон Юни 08, 2009 3:58 pm

Намира се на 5 минути от Билата, на която се събираме напоследък.
Щрак.
Аватар
Asen6o

Рейтинг: 1407

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Юни 08, 2009 4:06 pm

Екстра! Аз ще дойда да пощтракам малко, ако съм в София. :beer: :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот TheAnimal » Пон Юни 08, 2009 4:07 pm

HepBeH_XaMcTep написа:

еййй верно бре :banghead:
глупаво Животно , глупаво :smash:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 08, 2009 4:25 pm

TheAnimal написа:
HepBeH_XaMcTep написа:

еййй верно бре :banghead:
глупаво Животно , глупаво :smash:

Изображение
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Shady™ » Пон Юни 08, 2009 8:16 pm

:evil: :blush: :deal: :eyebrow: :^: :8D: :magnify: :P
Аватар
Shady™

Мнениеот Editor » Пон Юни 08, 2009 8:41 pm

Ставаме все повече.Дай Боже и времето да е с нас.Тези, които се чудят дали да идват, само ще кажа, че ще стане яко събиране с много приказки, каране и снимки.Шоуто е гарантирано. :)
Надявам се и Димо да се възстанови до Неделя, че не искам да гледам подпряно Demо 8 под шатрата на Specialized цял ден.
Аватар
Editor

Мнениеот tanec » Пон Юни 08, 2009 9:36 pm

аз съм там с вас :). Дайте да направиме такса и да купуваме бира с нея :beer:

ПП. Сигурно аз ще взема фотоапарат, а брат ми ще взема handlebar cam (или на български: камер за к*рмилото :))
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот Foxy_FR » Вто Юни 09, 2009 1:27 pm

Editor написа:Ставаме все повече.Дай Боже и времето да е с нас.Тези, които се чудят дали да идват, само ще кажа, че ще стане яко събиране с много приказки, каране и снимки.Шоуто е гарантирано. :)
Надявам се и Димо да се възстанови до Неделя, че не искам да гледам подпряно Demо 8 под шатрата на Specialized цял ден.

И аз се надявам :D
Аватар
Foxy_FR

Мнениеот Editor » Вто Юни 09, 2009 9:18 pm

Шатрата е ФАКТ.Ще имаме и сенчица, почти като в Red Bull Rampage ... :D :agree:
Едно голямо благодаря на Митко от Байк центъра за предоставянето на шатрата и сериозният начин, по който се отнесе със събирането.НОСЕТЕ СИ ВОДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, защото това вече няма как да уредя, или поне на този етап е невъзможно.Лопати ще има от нас, ако някой си хареса нещо допълнително и реши да се потруди. :D
Остана да се говори с човека който притежава мястото, но това ще стане утре и се надявам да няма проблем !
Това което още се опитваме да измислим е музиката.До момента имаме музика от една кола, но за не повече от час и от един преносим компютър, който хем ще свири слабо, хем ще изкара и той час-два.
Всякакви идеи не са излишни.
Очакваме Ви.
Аватар
Editor

Мнениеот Editor » Сря Юни 10, 2009 9:18 pm

Днес мина добре, събрахме се 6-7 човека и покопахме качествено.Свършихме горе-долу половината работа.Вече е говорено и имам ключа от "оградата" на мястото и съгласието на собственика да вкарам кола вътре.Ето и няколко снимки на 2-3 от скоковете.Останалите скокове ще са готови утре вероятни и ще ги снимам допълнително.Постарали сме се да има и няколко малки скокчета по метър-два за да могат да скачат дори и тези, които нямат много опит, а искат да се научат и да поскачат.

The big one :
Изображение

И един от по-малките :
Изображение

И един от новите, малко по като за начинаещи.Преди него има къса пътечка с още едно скокче, което ще бъде довършено утре.Като цяло до неделя ще има към 6 скока.

Изображение

Утре ще има и други снимки.Ако някой има желание да помогне и да го разведем предварително, може да заповяда утре след 17:30.
Аватар
Editor

Мнениеот Ozzie » Сря Юни 10, 2009 9:39 pm

абе нищо лично към автУра и другите, ама т'ва е мно'о далеч от фрииииирайда :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Фри Райд Модер Фъкер !!!

Мнениеот Shady™ » Сря Юни 10, 2009 10:13 pm

Идеята не е да направим Ред Булл Рампейдж :rofl: :bigeyes: :nono: или както може би Ози намеква - каране по пътека тип Фри Райд :eyebrow: , а нещо като обичайната редовна среща на форума в Сряда или тип "аре да покараме в Южния",само че това е малко по-специално - може и да се покара (подобно като когато сме на баба яга и има...скокче, само че при нас са няколко, подобно на Южния) и всичко е на самообслужване(всеки си носи ядене и пиене, а не сервитьор/ка). :agree:
Това "мероприятие" е чисто и просто СЪБИРАНЕ на официална дата като основната идея е - всеки да Дроп-не нещо поне веднъж в годината и за тая цел имаме дори СПЕЦИАЛНО-УНИКАЛЕН "Дроп" около 30см за ХИПЕР начинаещи, но желаещи да отбележат...събитието. :deal:

Ако все пак някой все още се чуди дали може да участва в това СЪБИРАНЕ ще отбележа в както се състоят дроповете и летежите.

1. Дроп 0.3м
2. Дроп 1.5.
3.Дроп 2м.
4.Дроп 2м.
5.Дроп 5м.
6.Спийд Джъмп - ГРУБО 2м отвесно на 3м летеж.
7.Спийд Джъмп - ГРУБО 2м отвесно на 4-5м летеж.
8.Дроп-ту-флет 0.5м (специално за начинаещи аграри)
9.Един скок който не знам как даго класифицирам...илизаташ от нещо като рампа и падаша насъщото равнище..подобно на НДК дето си скачат Х-арите и Байкарите само че е на половина по-голямо.

А може и да измислим още някой/нещо :)
Аватар
Shady™

Мнениеот Ozzie » Сря Юни 10, 2009 10:31 pm

Изображение... Изображение
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 11, 2009 10:20 am

Ако ми обясниш защо задълбаваш в стари теми :(!: :crazy: ? И до колкото разбирам ти е забавно.. мен пък са ми забавни твойте първи теми и постове във форума ама ровя ли ги(губя ли си времето да ги търся) че да ги пускам на ново.
Онези теми бяха с идея че няма смисъл от колело за 5000-6000лв като не го караш подобаващо или няма къде. Търсех съдействие - ударих на идиоти... :banghead: :sleeping: :boggled:
А за техниките - извинявай ама не може да ми говорят хора виждали голям дроп на телевизора си или пред компютъра си и после да дават акъл като те самите не могат да скочат и 1м без да се пребият...Това е просто смях. Все едно аз както съм виждал совалка на снимка да давам акъл как се лети с нея... Не е ли трагично смесшно, особено щом и си вярват на глупостите... После не знам как няма да им тежи на сърцето някой като се пребие заради тях, вместо да преглътнат невежеството си и да приемат ГРАДИВНАТА критика...
Иначе сега положението е малко по различно - да нямам колело, да няма да мога да карам както преди заради старата ми травма, не знам дали въобще ще мога да карам някога нормално и да ще си купя ново колело след 1 година и да - ще ми е мозеен експонат в антрето като на известно ГОЛЯМО количество хора от форума и поначало и да няма да има повече такива теми като тези двете - адни си ги във фейворитс, защото не мисля че ще мога да карам ПАК ДОРИ както преди или по-добре. Така че си се смей на воля, а аз ще си пия лекарствата и ще гледам от страни как другите карат и имат колела...
А всъщност я изясни тука на всички какво общо имаха тези две теми с срещата в Неделя ?! Че нещо или аз съм бавно развиващ се или няма никаква логика ?! :crazy: :bowdown: :clap: :nuts: :lol2:
Аватар
Shady™

Мнениеот CSI » Чет Юни 11, 2009 4:21 pm

С вас съм момчета :)

Да видим дали ще метна някоя 360-ка :)

Покажете на bgmaps къде се намира точно!

Ебати якото място!Аре да спретнем едни дъртове там.Предлагам всеки освен колило да си носи и лопата :clap:
Success is ALWAYS bringing enemies!!!!
Аватар
CSI

Рейтинг: 1312

Мнениеот Editor » Чет Юни 11, 2009 4:39 pm

CSI написа:С вас съм момчета :)

Ебати якото място!Аре да спретнем едни дъртове там.Предлагам всеки освен колило да си носи и лопата :clap:

Радвам се да го чуя.Ето къде точно се намира мястото :

Цък.

Ако не можеш да се оправиш в деня, телефона ми е 0876 000 350 - Павел се казвам.

@Влади,
Не се хаби за глупости.Изглежда му доставя удоволствие да се заяжда без причина.
Аватар
Editor

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 11, 2009 9:21 pm

CSI написа:С вас съм момчета :)

Абе то е яко ама няма много мегдан за дъртове..Тоест ако се направи горе на равното...сигурно кросарка трябва да те засили за да излетиш защото пръстта е подбна на пясък с ЛЕК привкус на кал/глина и съответно губиш много скорост. А ако го направим долу.. пръстта е ХИПЕР твърда и сигурно трябва да го правим 1 скок 2 дена и да се надяваме че все пак сме го направили както трябва... Иначе и ние сме го мислили това ама е доста занимание, а като имаш предвид че никой от нас не скача такива скокове... Виж ако идваха и някакви DJ-ари... до сега да сме нарпавили Hell Track California 2 ама сега е безмислени услия за нас като никой няма да ги оцени/кара... :crap: :xx(:

Иначе ще се радвам да дойдеш ! :P
Аватар
Shady™

Мнениеот Blink92 » Чет Юни 11, 2009 9:49 pm

+2-ма може би 3-ма даже.

Аз и мой съученик ще дойдем към 2 , че преди това от 10 имало някакво мероприятие да се ходи пеша до южния, а от училище ни задължават. :crap:
И двамата ще сме с колела, но ще преценим на място дали ще караме нещо изобщо.Ще нося и фотоапарат дай боже да излезе някоя хубава снимчица. :praying:
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот Editor » Чет Юни 11, 2009 9:57 pm

останалите 4 скока са почти готови.Останаха довършителни работи.Имаме на лице един много извратен speed step down за тези от нас, които смеят да пробват и някое номерче във въздъха.
Искам да благодаря на момчето с YZ-та, което дойде с думите " С какво да помагам" ( и наистина помогна много !) и на момчето с Рам-а - (Мисля, че Тошко се казваше) за това че дойде и докато си правих тренировката на един от скоковете, направи няколко много приятни снимки- може би едни от най-добрите, които съм имал.
:beer: и на двамата !
Благодарим и на Софи, за това че се отби да ни види. :D
И така напредваме бързо и почти всичко с огранизацията и подготовката на мястото е готово.
Утре правим довършителни работи след 18:00 и малко по-късно официална тренировка и тестване на скоковете.
Аватар
Editor

Мнениеот lowriders » Чет Юни 11, 2009 9:59 pm

Аз и още един приятел ще дойдеме със сигурност някуде към 1-2 часа а може и по-рано,но само може би ще гледаме,защото имам лоши спомени от един дроп. :fight:
Аватар
lowriders

Рейтинг: 1130

Мнениеот Editor » Чет Юни 11, 2009 10:13 pm

lowriders написа:Аз и още един приятел ще дойдеме със сигурност някуде към 1-2 часа а може и по-рано,но само може би ще гледаме,защото имам лоши спомени от един дроп. :fight:

към 1-2 няма да заварите никой, всички сме на работа по това време.Както написах по-горе ще сме там след 17:45 - 18:00Ч.
Аватар
Editor

Мнениеот Shady™ » Пет Юни 12, 2009 8:14 am

Editor написа:
lowriders написа:Аз и още един приятел ще дойдеме със сигурност някуде към 1-2 часа а може и по-рано,но само може би ще гледаме,защото имам лоши спомени от един дроп. :fight:

към 1-2 няма да заварите никой, всички сме на работа по това време.Както написах по-горе ще сме там след 17:45 - 18:00Ч.

Moже би говори за Неделя ;)

Между другото хуабвао е да казвате за кой ден става въпрост това кеото казвате. Днес Петък или Неделя...
Аватар
Shady™

Мнениеот Blink92 » Пет Юни 12, 2009 8:34 am

Аз говоря за неделя.Съжалявам, че не се дооточних.Днес нямам възможност да дойда. :crap:

Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот lowriders » Пет Юни 12, 2009 8:59 am

Да,за неделя говоря. :agree:
Аватар
lowriders

Рейтинг: 1130

Следваща

Назад към Мероприятия - архив