http://i.imagehost.org/0522/DSC00261.jpg
Ето така ми изглеждаха венците на финала + вилката ми блокира от калта ще да е

HepBeH_XaMcTep написа:F1-MAN написа:Аз като ви казвам около Студена колелото на рамо...
Иначе и аз имах случка с мостчето преди контролата над Симеоново, в момента, в който мръднах леко кормилото да завия и полетях към дървото, за щастие се разминах само с изкривено кормило. Докато го оправях изобщо не чух, че човекът след мен вече идва и не успях да го предупредя, та и той същото изпълнение. Почти всички преди мен на финала май също бяха паднали там, дано се е разминало без сериозни травми.
Хм... Аз грам нямах проблеми по мостчетата...
BurNiNg_IcE написа:veskoz написа:И едно още по-специално ЕВАЛА на момичетата.
Хммм.... Имаше ли и по-младички?![]()
![]()
veskoz написа:BurNiNg_IcE написа:veskoz написа:И едно още по-специално ЕВАЛА на момичетата.
Хммм.... Имаше ли и по-младички?![]()
![]()
Да беше дошъл да видиш.
eMcKu написа:Предлагам да го кръстим някак това мостче, почти не остави колоездач, без да го събори.
F1-MAN написа:Аз като ви казвам около Студена колелото на рамо...
Иначе и аз имах случка с мостчето преди контролата над Симеоново, в момента, в който мръднах леко кормилото да завия и полетях към дървото, за щастие се разминах само с изкривено кормило. Докато го оправях изобщо не чух, че човекът след мен вече идва и не успях да го предупредя, та и той същото изпълнение. Почти всички преди мен на финала май също бяха паднали там, дано се е разминало без сериозни травми.
MartinBG написа:Поздравления за всички, които имаха смелостта да стартират тази година - пеша или с велосипед!![]()
Поздравления и за успешно финиширалите!
Благодарности на организаторите за най-добрата Обиколка, която са организирали досега! Поне аз не съм се забавлявал повече по този маршрут, както вчера!![]()
Не успях да финиширам като пешеходец - за което обвинявам калпавите си обувки (без да е сигурно дали щях да успея и с читави такива), и се отказах на Ярлово, но пък беше много весело през цялото време!
Догодина пак!
Raffy написа:Аааа, това сивото шише май го видях след тихия кът, ама не ми се спираше.
Pr3d4t0R написа:
За първи карам Обиколката и се радвам, че завърших. След псуването и носенето около Студена веригата сдаде бажа и колелото въобще не вървеше. Благодаря на Станислав и другото момче с минерално масло, благодарение на които скоростната система отново живна![]()
deather написа:Познайте кой е последен![]()
Pirate написа:Хубаво каране се получи, въпреки кофти условията. Малко ми е чудно даже как се стигна до избор на точно такава дата и нямаше ли цяло лято по-удачен момент?!
Доста хора имахме проблеми с маркировката към края на състезанието - към Бояна, а и на други места. Миналата година също куцаше маркировката. Надявам се занапред да има по-добра, защото се губи адски много време в чудене на къде е правилната посока. На такова масово мероприятие е желателно да се обърне внимание на това.
rarekin написа: Марто, като те видях с тия "каменарки" ми се видя чудно, че и дотам си стигнал като за първа година. Вярно е , че имаше бая кал, ама на такива преходи се ходи (според мен) с някакви по-височки маратонки + гети или (в краен случай) с някакви високи обувки с МНОГО пластична подметка, за предпочитане с EVA в нея и хубава стелка. По трасето нямаше някакви брутални спускания и качвания по пътеки (с едно две кратки изключения), тъй че можеше да се направи такъв компромис. Браво за куража да стартираш в 100 км. пеша!
P.S. Ама как хубаво вози джипа след 50 км., а?
rarekin написа:MartinBG написа:Поздравления за всички, които имаха смелостта да стартират тази година - пеша или с велосипед!![]()
Поздравления и за успешно финиширалите!
Благодарности на организаторите за най-добрата Обиколка, която са организирали досега! Поне аз не съм се забавлявал повече по този маршрут, както вчера!![]()
Не успях да финиширам като пешеходец - за което обвинявам калпавите си обувки (без да е сигурно дали щях да успея и с читави такива), и се отказах на Ярлово, но пък беше много весело през цялото време!
Догодина пак!
Марто, като те видях с тия "каменарки" ми се видя чудно, че и дотам си стигнал като за първа година. Вярно е , че имаше бая кал, ама на такива преходи се ходи (според мен) с някакви по-височки маратонки + гети или (в краен случай) с някакви високи обувки с МНОГО пластична подметка, за предпочитане с EVA в нея и хубава стелка. По трасето нямаше някакви брутални спускания и качвания по пътеки (с едно две кратки изключения), тъй че можеше да се направи такъв компромис. Браво за куража да стартираш в 100 км. пеша!
P.S. Ама как хубаво вози джипа след 50 км., а?
Asen6o написа:Аз пък си мислех, че само аз съм се изложил на този мост. Току-що ми залепиха брадичката във ВМА.![]()
![]()
Иначе Обиколката беше Епична! Много трудно бих я описал, наистина. Поне не трябва да съм така изтощен.
Огромно благодаря на deather за страхотната компания!
Огромно благодаря и на Организаторите!
По-сладък чай нЕма
azoic написа:Супер си изкарахме, макар да завършихме последниусловията бяха приемливи и под очакванията ми с изключение на носенето на 5кила кал около Студена, но това си е в реда на нещата. Маркировката си беше ОК - (поне до Симеоново) след това ни свалиха на шосето и за последната част не мога да кажа
Иначе евала на организаторите, че успяха да организират обиколката и на всички взели участие в нея
П.П. А глигана беше найстина голям Васе
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта