@did
За кое мероприятие става въпрос ? Ако е за Колопохода на НБУ - мисля, че самото име говори кои организира мероприятието.
Относно другия ти въпрос, в УС на Велоеволюция има такива хора да, но като начало аз да попитам - годините ли са мерило за това кои какво какво може и на кои колко му е правилна преценката ?
Ако това е мерилото:
Евроизборите:

Парламентарните:
.gif)
(и 2-те статистики са от Алфа Рисърч -
http://www.aresearch.org/)
Тъй като всички оправляващи са над 40, а някои повече от необходимото, макар и с солиден опит зад гърба си никои няма трезва представа какво става на улицата - седят си в лъскавите кабинети, харчат си държавни пари, мислят НАЕДРО и някви хора си пишат и говорят и трохи ядът, даже и по-малко. Та докато човек с опит не се качи на колело, как да му гласувам доверие да ми направи
ВЕЛОАЛЕЯ по която да карам.
Ако решението е да качим политиците на колела, за да видят какво безумие е по пътищата - то трябва да се борим да ги качим. За мен това е една утопична мечта, която близките 10 години няма да стане и на 10%, но без да опитва някои няма и да стане. Я си представи, че качиш всичките министри на колело и им разкараш полицейските коли за охрана - колко от тях ще оживеят първата седмица на пътя в София с колело?
Офф, айде да прекратим цялата тема, че всички ще се изнервим, а доколкото си мисля, всички искаме нещата да се подобрят...
П.С. Не говоря от името на Велоеволюция, някои да не си помисли нещо... Изказвам лично мнение!