Ебаси хората сте ... няма да споменавам, кои ми писаха, ама като разбраха, че не съм много добър, какво толкова ?! Никой не се е родил научен, нали ?А другия вариянт е : "Оооо човек с тва колело къде си тръгнал!?" говорим за T-Rexa ми... еми подарък ми е, в бедно смейство съм, еми мислите ли, че и аз не искам някой николай ?И аз разбира се искам вилки фокс за по 3 бона ама не мога да си позволя, сменил съм пружината на "шока" с една, която ми я даде един приятел, моята беше 1250lbs

... Е и ?Какво от това, че карам нисък клас колело, нима Шон Палмър, да не би да е почнал с Factory DH или с някой NICOLAI ?!?! е и с Т -рекс не е почнал ама ... моля ви се, самите вие карате баси колелетата, и като скочите от някой тротоар се мислите за прота, сред вас наистина има много добри, ама защо поне един няма волята, да предаде знанието си на някой нов ... ОК все ми е едно за рейтинга, питам някои работи, които не знам и за които нямам кой да попитам, Бам минус ок все ми е едно... ама... ох не мога да кажа нищо, освен, че съм разочарован от повечето тук, не говоря само за момента, а като цяло, което виждам по темите, всеки се заяжда с всеки, няма никаква колегиялност.Да, имам огромното желание, да карам и да се науча, да карам както трябва... ама не е желателно, да тръгна сам(сами знаете причините).И аз съм човек, и аз работя,това е моето свободно време, но от хората с които си писах досега(Извън темата и тримата ми казаха,че съм бил прекалено бавен или, че колелото ми е смотано... Това ми беше на сърцето, благорадя на хората които са го прочели, и повече благодаря на хората, които са ме разбрали!
Аз съм българче обичам наш'те планини зелени, с байка си да прекосявам по пресечени терени!