Подарявам Schwalbe Noby Nic Performance 29" 2.35

Този раздел е за потребители, които желаят да подарят свои стари велосипеди, части, екипировка или аксесоари.

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е извадка от Правилата на пазара, засягаща само раздел "Подарявам". Пълният текст можете да прочетете тук: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=1653

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1. Подарявам ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Описание и особености на продукта.

3.Местонахождение - има се предвид населеното място, където се намира продуктът. Желателно е да се посочи дали авторът на обявата е склонен да изпрати продукта в друго населено място и по какъв начин.
4.Контакти.
5.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита.
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж.

Подарявам Schwalbe Noby Nic Performance 29" 2.35

Мнениеот Иван Нончев » Пет Дек 28, 2018 5:57 pm

Подарявам Schwalbe Noby Nic Performance 29" 2.35. Купувана е тази година (2018) и е карана предна на Купа Мургаш и още максимум 100-150 километра по-лежерно на Витоша. Опитах се да я направя безкамерна, но не става (поне на моите шини) - изпуска през борда. Не ми се ще да я хвърлям в кофата, понеже има хляб в нея. Към подаръка върви и вътрешна гума. Кусури мисля, че няма, с изключение на това, че е леко оцапана отвътре с бозичката на Stan :) Не успях да я измия изцяло. Отново повтарям - ГУМАТА НЕ Е TUBELESS READY! Опитах се да я карам така, но не става. Държи 3-4 дена макс. Така че ако смятате да я карате без вътрешна - на ваша отговорност :)

Първият, който се обади - печели. Намира се в Сф, но ако смятате, че си струва да я пращам някъде по Еконт, ще я пратя.

Тел. - нула осем девет девет 505 девет 32
Прикачени файлове
guma_3.jpg
(131.13 KiB) 331 пъти
guma_2.jpg
(151.69 KiB) 260 пъти
guma_1.jpg
(185.17 KiB) 196 пъти
Аватар
Иван Нончев
 
Мнения: 67
Рейтинг: 1270
Регистриран на: Съб Май 14, 2016 9:48 am

Re: Подарявам Schwalbe Noby Nic Performance 29" 2.35

Мнениеот Иван Нончев » Пет Дек 28, 2018 8:04 pm

Запазена :smash:
Аватар
Иван Нончев
 
Мнения: 67
Рейтинг: 1270
Регистриран на: Съб Май 14, 2016 9:48 am


Назад към Подарявам

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта