dobre, tova che ne se pukat iasno, ama ne sa li po-tejki (a za vyrtiashtite se chasti e ot goliamo znachenie), struva mi se che edna plytna gyma, makar i po-nisko profilna shte teji poveche ot edna obiknovenna, a i bezkamernite ne obirat drebni vibracii i malki kamycheta, neshto mi se struva typo
[quote="Admin"]
[quote="oVo"]
А каво ще кжете за безкамерни гуми, нещо ми се върти в главата, че имаше подобна статия из сайта. Казвам го защото вчера в бриколаж видях да продават спрей който се впръсква ако се спука гумата...е предполагам че без помпа няма да стане, но не знам дали безкамерните гуми за байкове имат бъдеще.
[/quote]
Не знам какво е бъдещето на безкамерните гуми, но определено имат настояще!
Имам предвид, че на запад е пълно с реклами за тях и всячески се стремят да ги наложат в ХС-то, а има признаци, че ще опитат и в спускането (например вече колелата Deemax на Mavic вече са съвместими с безкамерни гуми).
Спорът безкамерни срещу традиционни гуми е моного голям и няма да ти го развивам тук. Но доколкото са нова технология и гумите + каплите за такива гуми са по-скъпи от нормалните, се съмнявам, че в БГ ще навлязат масово, поне в скоро време едва ли.
Животът е кратък, карай бързо!
[/quote]