Emi sys vuprosnite elastomeri v ljavata podpora hoda na vilkata e okolo 4.5-5 cm, pri tova se dostiga s muka, a i raboti mnogo nasecheno...kato gi mahna se opravjat tezi problemi, no puk togava ne moje da se kara, shtoto stava adski meka vilkata i vuobshte ne se vrushta..Ta da znaete kude mogat da se namerjat takiva prujini - duljina okolo 15 cm, shirochina 2 cm..za tvurdost ne znam...Blagodarja predvaritelno...
Kakva e istorijata na vilkata:
Gledam v objavite i viziram slednoto:
Email:
[email protected]
Телефон:: 02727409
Текст на обявата: prodava se vilka RST-381 v perfektno sustoqnie,hod 75mm,na elastomeri,s korekcii,dosta e leka ,dulug alyminiev sterjen.cena 60lv.
Pri koeto si vikam basi ma.... tova dobre zvuchi... Problema e che togava nishto ne chatkah ot kolela i kato ja vidjah vilkata ne zabeljazah che i lipsvat rogcata za v-brake-a, sushto taka ne mi napravi vpechatlenie che hod, poroden ot pritiskaneto na vilkata kym zemjata njama...Ta v posledstvie mu zvunjah njakolko puti na picha, toi si skusa zadnika da mi obeshtava rogca-ta i t.n, no posle taka i ne se obadi.
Ognjancho, poneji si goljam razbirach i guzar da ti pokaja che i az ne sym vcherashen:
02/727409 - Петър Р. СТОИМЕНОВ, ул. Проф. д-р Г. Павлов Номер 23
ako iskash i karta moga da postna na ulicata...
Ta nedei poveche da se ebavash s horata, deto imat merak za tozi sport, pyk njamat dostatuchno pari...
Mersi za vnimanieto