Mnenie (Cross Sprinter)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Mnenie (Cross Sprinter)

Мнениеот druman » Сря Авг 06, 2003 6:08 pm

Zdraveite

Kakvo shte kajete za Cross Sprinter mislq 4e e dobur ili pone v dosta golqma stepen e konkurenciq na taka prehvaleniqt Sprint Apolon.
Spored men kolelata imat dosta dopirni to4ki ili trqbva s leka ruka da kajem shtom e Cross zna4i e bokluk
druman

Рейтинг: 1200

Мнениеот fvezo » Чет Авг 07, 2003 8:18 am

На мен ми харесва много. В момента в магазин "Наш Дом" на Хр. Ботев има 30% намаление на единична бройка от този модел.
fvezo

Мнениеот bgurov » Чет Авг 07, 2003 4:53 pm

Здравейте!
Ами аз поне на сайтовете виждам една две разлики
1) Спринта е с Асера а Кроса с Алтус ( поправете ме, все не мога да запомня ама Асерата май е един клас по-високо)
2) Вилката - на кроса е Логан, а на спринта е Зум - нямам пряки впечатления ама тук пишешите май по-обичат Зума
3) Капли Берета на Спринта срещу Вуелта на кроса отново май лек превез към Спринт
4) Кроса е с дискова спирачка, а спринта няма, но при този ценови клас може да се спори дали наличието на дискова спирачка е предимство или недостатък

С две думи, аз май съм за Спринта.
Крос нещо поизостават и мисля че в последно време Спринт им води убедително (не с много, но стабилна преднина)
bgurov

Мнениеот druman » Чет Авг 07, 2003 5:00 pm

Abe tova spored men sa nezna4itelni razliki
druman

Мнениеот SPA » Чет Авг 07, 2003 5:34 pm

Ami az bih te posawetwal da saberesh oste malko pari i da si wzemesh Sprint Appolo. Znam che e pone 120lv. otgore ama si zaslujawat.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот druman » Нед Авг 10, 2003 8:19 pm

Spored men 120 lv ne si zaslujavat samo da ti pishe sprint vmesto cross
druman

Мнениеот SPA » Пон Авг 11, 2003 8:58 am

[quote="druman"]

Spored men 120 lv ne si zaslujavat samo da ti pishe sprint vmesto cross
[/quote]

Ako si mislish che e samo zaradi nadpisa, to togawa Crossa napalno ste ti priliaga.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот bgurov » Пон Авг 11, 2003 9:54 am

Ами тука смятам става ясно защо струва 120лв. повече. Не казвам нищо лошо за Крос, и аз карам Крос, но Аполото според мен е по-добро. Очевидно като се сложат 120тте лева нещата се поизравняват и възниква въпроса кое ти трябва повече - колело за планината или 120лв.
Сега, то е ясно че един Trek е по-добър и от Спринта и от Кроса ама....
Абе изобщо според мен избора на колело става като решаваш колко пари можеш да прежалиш и после гледаш какво може да се вземе с тях.
И смятам за грешно да се сравняват колела, които са толкова различни като цена. Сравни го с някой СПРИНТ на неговата цена и можеби превез ще има Кроса.
Проблема с Крос е че те се ориентираха САМО към ниският клас колела за деца и парково/градско каране.Това е нормално, защото в този сегмент търсенето е най-голямо. Дори да искаш да купиш Крос, нямят модел с монтаж над Алтус ако не се лъжа.
А ако говорим за колела под 300лв, абсолютно все едно е според мен дали ще вземеш Крос, Спринт или Драг.
bgurov

Мнениеот SPA » Вто Авг 12, 2003 9:02 am

Sega kato razgledah wsichkite postowe po-wnimatelno ustanowih che tuka ima malko obarkwane, koi za kakwo gowori.
Parwo ne mi e iasno kolko struwa Cross Sprinter. Wtoro s kakaw montaj e? Stoto ako e towa koeto dawat na sita im i e saizmerim s cenata na Sprint Apolon (ne apolo) koiato e kam 270lv to Crosa togawa e po-dobur.
Za bgurov mislia che barkash za montaja malko. Po princip Apolona e s C30 ili C50 montaj, a appoloto e s Acera.
I nakraia preporachwam Sprint Appolot zastoto karam takaw ot 1 godina. Nawartial sam kam 4000km s nego ot koito 1000 sa w planinata pri towa polowinata sa na DH. I moga spokoino da kaja che koleloto e adski zdrawo hem e niama podsilki na cheloto. Samo za informacia nowite modeli ima dwoina podsilka. Razbira se triabwa da utochnim che sam smenial niakoi ot chastite (koito za sajalenie na minalogidshnia model biaha po-kofti ot segashnia).
Nadiawam se ste me razberete prawilno che kogato kazwam wzemi si po-skapia model, to e samo zastoto e po-dobar i si zaslujawa, osobeno ako chowek iska da kara seriozno i to w planinata.
SPA

Мнениеот bgurov » Вто Авг 12, 2003 4:46 pm

Извинявам се!!!:I
Не съм забелязал пустото Н накрая.
Това което съм написал е 100% за APOLO.

Sorry
bgurov

Мнениеот druman » Вто Авг 12, 2003 8:02 pm

Mi az puk napuk na vsi4ki shte izbera cross-a shtoto si4ki go pluete
druman

Мнениеот SPA » Сря Авг 13, 2003 9:26 am

[quote="druman"]

Mi az puk napuk na vsi4ki shte izbera cross-a shtoto si4ki go pluete
[/quote]

I ste se poiawi oste edin kato nas :)))
Abe wzimai kakwo jelaesh i ti e na sarce. Posle ako ti haresa - super, ako ne to ste znaesh, che ti si si winowen.
No ste ti kaja edno kakwo i kolelo da imash, ako si go podarjash redowno i dobre (chistene, smazwane, smiana na skapanite chasti) winagi ste ti sluji dobre i ste ti e kef da go karash.
SPA

Мнениеот druman » Сря Авг 13, 2003 9:01 pm

Eto tova si e prikazaka i az sum napulno suglasen
Blagodarq 4e pone nqkoi me razbra
druman

Назад към Архив