бегемотска рамка?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Cveti » Чет Сеп 11, 2003 4:05 pm

[quote="Blazarov"]

Bikezilla, mai si prav, shtoto az nai-veche XC karam, pyk neshto perspektivata da dvija 20+ kila ne me vyudoshevjava. Ama za moment me poblazni idejata za dvoino okachane na niska cena.. Anche Cveti i tvoja syvet shte posledvam, samo da namerja njakoi s Bomba nablizo. Az gledah v sait-a na Velomanija i tam pone na kartinkata pishe C50 mintaj, a pyk Appolto vse pak e s Acera..Mai nego shte vzema, blagodarja vse pak i na dvamata!
[/quote]

Митко кара Аполо,ако не се лъжа.Предполагам,че няма да има нищо против някой път да излезем да покараме тримата и да си разменяме колелата,та ще можеш на място да прецениш как се чувстваш с едното и с другото.Но щом няма да се спускаш много,определено аполото ще ти е по-удобно.Мен ме кефи спускането по неравен терен и затова препочитам двойното окачване.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот Blazarov » Чет Сеп 11, 2003 9:49 pm

Ok, az Appolo za test znam otkyde da namerja, Bombata e po-goljam problem, no shte se opravja. A inache za karane njamam nishto protiv, njakoi pyt ako hodite na obikolnata se obadete, shtoto az tam karam nai-veche, oshte sym nachinaesht vse pak :I pyk i koleloto mi spyva karaneto maksimalno (Ultra Jaguar, tri godishna, tvyrdak :)). Az sym malko baven, osobeno na katereneto, ama vse pak moje da se smilite i da me vzemete njakoi pyt sys vas :)
Blazarov

Рейтинг: 1200

Мнениеот 4getcredo » Пет Сеп 12, 2003 9:13 am

Ами и аз нямам нищо против да караме и да обменяме опит и колела. :D Ако имаш предвид мен, де, Цвети! А пък и да ме нямаш пак ше се набутам.:8D:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOTuKATA » Пет Сеп 12, 2003 12:21 pm

4getcredo mnogo si prav.ste gi izdebneme koga ste si prasnat edna sre6ta i da im se nabutame o6te 30 4oveka ot foruma,kvo puk ste obmenqme opit qko.az iskam da probvam s na koko Gianta:Da koko ste se kefi na moq dragster(DRAG).ama nz dali e dobra ideq 4e zeme mi go otmakne i da mi ostavi negoviq skapan Giant:)):8D:
MOTuKATA

Мнениеот Cveti » Пет Сеп 12, 2003 12:50 pm

[quote="MOTuKATA"]

4getcredo mnogo si prav.ste gi izdebneme koga ste si prasnat edna sre6ta i da im se nabutame o6te 30 4oveka ot foruma,kvo puk ste obmenqme opit qko.az iskam da probvam s na koko Gianta:Da koko ste se kefi na moq dragster(DRAG).ama nz dali e dobra ideq 4e zeme mi go otmakne i da mi ostavi negoviq skapan Giant:)):8D:
[/quote]

Na koko Gianta ne me kefi...mnogo e lek za mene:D
Cveti

Мнениеот BuxpeH » Вто Сеп 16, 2003 4:49 pm

Hi, Cveti,
az naskoro syshto si smenjah ramkata i imah problem, che kolcheto na sedalkata mi beshe po malko ot trybata. njakolko meseca karah kato ja oblepjah s lejkoplast dokato edin den v edno malko kvartalno magazinche za velochasti mi izkochiha s PREHODNICI ZA KOLCHETA ZA SEDALKI. Ponezhe komplekta se systoi ot 3 razmera, a az vzeh edinija-drugite dva ne mi trjabvat. ako imash takyv problem moga da ti podarja ednoto.
BuxpeH

BuxpeH na XC ...
BuxpeH

Рейтинг: 1695

Мнениеот koko » Вто Сеп 16, 2003 7:09 pm

[quote="MOTuKATA"]

[/quote]

Hahahahah-ma nema problemi az sam lud fen na vsi4ki kolela s imena Drago i Pesho:).A ina4e Cveti e prava -koleloto mi ima 1-2 hubavi 4asti-vsi4ko drugo si e normalno:(!:.
koko

Мнениеот Cveti » Вто Сеп 16, 2003 8:38 pm

[quote="BuxpeH"]

Hi, Cveti,
az naskoro syshto si smenjah ramkata i imah problem, che kolcheto na sedalkata mi beshe po malko ot trybata. njakolko meseca karah kato ja oblepjah s lejkoplast dokato edin den v edno malko kvartalno magazinche za velochasti mi izkochiha s PREHODNICI ZA KOLCHETA ZA SEDALKI. Ponezhe komplekta se systoi ot 3 razmera, a az vzeh edinija-drugite dva ne mi trjabvat. ako imash takyv problem moga da ti podarja ednoto.
BuxpeH

BuxpeH na XC ...
[/quote]

Как да откажеш на такова предложение?:D:8D:Аз в момента се готвя да инвестирам доста пари за страхотната и не толкова скъпа рамка,чиято снимка Админа пусна тук.След това ще купувам и чашки,така че самото прехвърляне на частите ще стане по-късно,когато се посъвзема от финансовия шок.Но си заслужава-рамката наистина е добра.Моето колче мисля,че ще стане,но ти благодаря много.
Cveti

Предишна

Назад към Архив