[quote="bikerider"]
[quote="Windstream"]
[quote="jokata"]
[quote="phipe"]
Ne e verno ima si mehanik(Ico-kara KTM)! Po4ti vinagi e tam.[/quote]
Вярно е че се навърта ня'къв пич там. Но като гледам мястото ми се струва че е подредено и оформено предимно като магазин.
Аз знам, че нищо не знам...
[/quote]
Въпросния Ицо в началото на лятото заряза Веломания, не знам причините. Обаче ако сега пак е там (наистина се познава по сребристия КТМ паркиран на дървото отпред) не очаквайте да ви наплете спиците, не той се занимава с тая работа (за съжаление), имат си друг човек дето по принцип бачка на хигиената и веднъж седмично отива при Нина да зарадва и тези на които не им се е разкарвало до по-големия сервиз. А на въпроса за устройството на магазина - сервиза е на горния етаж, минава се през вратата в задната част при гумите. Е, вие всъщност ще си седите долу щото горе по съвместителство е и склад
@Цвети:
Хич не се занимавай с Веломаниаците (освен ако не успееш да кандардисаш Ицо или Любо), направо при Теко в БАС отивай, тоя човек така ми направи предното колело че и досега един "спускач" (в кавички е щото DH терените по принцип в Канзас-Сити и околностите са голяяяма рядкост) не може да му види сметката въпреки старанието които влага
@screamBoy:
Не би трябвало да й се налага да сменя спиците, главините на Grimeca може и да са с по 5 дупки за диска ама другите им размери са си съвсем стандартни т.е. не виждам причина спиците с които кара сега да не станат и на новата главина.
[b][color=red]Murr Miay![/color][/b]
[/quote]
Ицо все още работи при Нина и е съвсем свестен механик, нещо което за тези от Хигиената не мога да кажа...
Do, or do not - there's no try...
[/quote]
A zanimava li se s naplitane?
Zashtoto kato smeni glavinata, nyakoi tryabva da i naplete spicite , vse pak

)))
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."