Центроване на капли, поддръжка на амортисьори

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Пет Ное 28, 2003 11:06 am

[quote="screamBoy"]

възнамерявам утре сутрин сам да проверя, но случка може да ми отговориш сега и да ми спестиш тези 672м отклонение - работите ли върху пружинно-еластомерни вилки ?? Интересува ме пълна профилактика на вилката - с отваряне на краката, смяна на греста и т.н. тибетии, може би се отваря отгоре с един огромен тръбен ключ, само в единия крак има пружина.

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

написах съвсем точно кои марки ще поддържаме... списъка разбира се подлежи на разширяване, но с low end вилки като цяло няма да се занимаваме, заради резервните части.
иначе заповядай, ще видим какво може да се направи :)
не зная точно каква ти е вилката, тоест не зная дали ще имаме подходяща грес за нея - предполагам ти ще кажеш с какво искаш да се смаже. иначе за отваряне/затваряне/чистене нямаш грижи...

[b]Do, or do not - there's no try...[/b]
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пет Ное 28, 2003 11:08 am

[quote="MOTuKATA"]

ne tozi s kauboiskata 6apka ot gore na dolu se kazva asen-no vsi4ki go znaqt kato merci!rider kaji ko misle6 za nego pls,stom poznava6 tanio sigyrno poznava6 i merci!?
[/quote]

xexe, искаш от мен да говоря за конкуренцията? :D:8D::8D:
бих ти отговорил с удоволствие, но имам конфликт на интереси ;)

Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Ное 28, 2003 12:05 pm

[quote="Tanuco"]

[quote="bikerider"]
Какво ти трябва? Работим с няколко вида масла и няколко вискозитета за да покрием споменатите марки вилки и най-различни килограми на ездача. Имаме масла за леки хора, имаме и за тежка категория ездачи.

А ако нямаме най-подходящото за теб в момента, ще заредим моментално :)

Do, or do not - there's no try...
[/quote]

Масло за Marzocchi Z3 2001, за ~100kg карач.Кои дни и към колко часа мога да мина, за смяна на масло и профилактика и колко ще ми струва цялото удоволствие?
[/quote]

Оригинално масло на Marzocchi не мога да ти предложа - много е скъпо и трябва да се внася.
Мога да ти предложа няколко заместителя, например Motul. Трябва да уточним искаш ли tuning или просто смяна на маслото, ако искаш tuning какъв стил каране предпочиташ (по-линеен или по-прогресивен ход) и други подробности. Заповядай другата седмица всеки работен ден при Иван. Мен можеш да ме намериш там почти всеки ден след 6 вечерта, но понеже не искам да те карам да се съобразяваш с мен - мини когато желаеш и ако ме няма остави вилката с някакъв телефон - аз ще ти се обадя и ще уточним детайлите.

За цена все още нищо не мога да ти кажа. До няколко дни ще разговаряме с Веломания и окончателно ще фиксираме цени. Имам предвид, че клиентите на Веломания (евентуално и БАС, ако БАС проявят желание да ползват нашия сервиз за техните вилки, въпреки че клиентите им са винаги добре дошли при нас) най-вероятно ще ползват отстъпки и затова изчакваме разговорите с Веломания преди да фиксираме каквито и да е цени.
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Ное 28, 2003 4:11 pm

[quote="bikerider"]

[quote="screamBoy"]

възнамерявам утре сутрин сам да проверя, но случка може да ми отговориш сега и да ми спестиш тези 672м отклонение - работите ли върху пружинно-еластомерни вилки ?? Интересува ме пълна профилактика на вилката - с отваряне на краката, смяна на греста и т.н. тибетии, може би се отваря отгоре с един огромен тръбен ключ, само в единия крак има пружина.

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
[/quote]

написах съвсем точно кои марки ще поддържаме... списъка разбира се подлежи на разширяване, но с low end вилки като цяло няма да се занимаваме, заради резервните части.
иначе заповядай, ще видим какво може да се направи :)
не зная точно каква ти е вилката, тоест не зная дали ще имаме подходяща грес за нея - предполагам ти ще кажеш с какво искаш да се смаже. иначе за отваряне/затваряне/чистене нямаш грижи...

[/quote]

Всъщност на обяд нарочно говорих с Иван и Марто точно за low-end вилките.
Няма да ги поддържаме като ремонти и резервни части, но за всякаква профилактика например на Zoom или Suntour Scott и подобни low end еластомерно/пружинни вилки - заповядайте когато желаете за консултация/профилактика и.т.н.

Аватар
bikerider

Мнениеот barbarossa » Пет Ное 28, 2003 8:10 pm

a w BAS kakvi sa cenite za naplitane na spici i centrovka na 6ini:?::8D:
Аватар
barbarossa

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Пет Ное 28, 2003 10:01 pm

Цени: народни

vika se naplitane i centrovka, shoto... abe nema zna4enie vajnoto e da si hevi metul

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Tanuco » Съб Ное 29, 2003 1:29 am

[quote]
Оригинално масло на Marzocchi не мога да ти предложа - много е скъпо и трябва да се внася.
Мога да ти предложа няколко заместителя, например Motul. Трябва да уточним искаш ли tuning или просто смяна на маслото, ако искаш tuning какъв стил каране предпочиташ (по-линеен или по-прогресивен ход) и други подробности. Заповядай другата седмица всеки работен ден при Иван. Мен можеш да ме намериш там почти всеки ден след 6 вечерта, но понеже не искам да те карам да се съобразяваш с мен - мини когато желаеш и ако ме няма остави вилката с някакъв телефон - аз ще ти се обадя и ще уточним детайлите.

За цена все още нищо не мога да ти кажа. До няколко дни ще разговаряме с Веломания и окончателно ще фиксираме цени. Имам предвид, че клиентите на Веломания (евентуално и БАС, ако БАС проявят желание да ползват нашия сервиз за техните вилки, въпреки че клиентите им са винаги добре дошли при нас) най-вероятно ще ползват отстъпки и затова изчакваме разговорите с Веломания преди да фиксираме каквито и да е цени.
[/quote]

Не държа да е Marzocchi маслото.Ще мина другата седмица да се разберем.
Tanuco

Рейтинг: 1653

Мнениеот MAN6 » Нед Ное 30, 2003 10:35 pm

[quote] ... предполагам ти ще кажеш с какво искаш да се смаже ...
[/quote]

KAK TAKA S KAKWO- SWINSKA MAS... ILI MARGARIN KALIAKRA... :D
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот thefatcat » Пон Дек 22, 2003 1:31 pm

Mnogo li shte me orusite ako mi napletete edna predna kapla :xx(: :)

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот uha_rampage » Пон Дек 22, 2003 10:43 pm

man6ona skupo zima ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Вто Дек 23, 2003 11:22 am

:xx(:Mi sigurno [:p]

UHA® DH team
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Мнениеот devil » Чет Дек 25, 2003 3:56 pm

kolko zima :}):
devil

Рейтинг: 1200

Мнениеот uha_rampage » Чет Дек 25, 2003 7:49 pm

za koe kolko zima ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот thefatcat » Чет Дек 25, 2003 10:42 pm

Hans

UHA® DH team
Аватар
thefatcat

Мнениеот MAN6 » Съб Дек 27, 2003 11:20 pm

[quote="thefatcat"]

Hans

UHA® DH team
[/quote]

kakwo kolko zimam be?da ne e stanala greshka neshto?!?!a?
xund
Аватар
MAN6

Предишна

Назад към Архив