24.12 Aleko

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот ogy_tonchev » Чет Дек 25, 2003 4:19 pm

ami dnes karaneto beshe naprawo strahotno, ne moga da go opisha s dumi ;) pyk i spuskaneto na laleto... moje bi nai-dobroto karane prez tazi godina... da ne zabrawiame mnogo padania, che i towa na screamBoy ot dragalewskia lift ;)))
Аватар
ogy_tonchev

Рейтинг: 1200

Мнениеот ogy_tonchev » Чет Дек 25, 2003 4:21 pm

MOD az w nedelia ne znam dali shte imam wyzmojnost da se kacha, obache wij za sybota sym gore...
Аватар
ogy_tonchev

Мнениеот Alien » Чет Дек 25, 2003 7:10 pm

Да бе, баси, и аз да не си пусна компютърът 2 дена и вие вече 2 пъти ходихте да се пускате:D:D. Иначе за събота предлагам 11:30 на Алеко? Какво ще кажете?

"The very first essential for success is perpetually constant & regular employment of violence."
Adolf Hitler
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Чет Дек 25, 2003 9:17 pm

11:30 na Hladilnika - da

***аве Ogy не издавай четата ве, като разберат че съм се изтръскал от лифта сички ше ми се смеят ве майна :)))
кратък репортаж
денят от неговото начало
00:00 обирам луфта в задното движение, всъщност по това време още ругаех всичко наоколо защото не можех да намеря гаечен ключ 15 тръбен ключ 17 и клещи със извит край
05:30 най-после свърших с монтажа на задния калник, перфектното нагласяне на задното, почистване и смазване на верига, настройка на спирачки
09:20 дневния кацна и започнах да обикалям квартала за папо, намерих една сладкарница със сандвичи
10:01 започнах да пращам sms-и на щастливите избрани да ги получат и да им е кофти че няма да успеят навреме за срещата
10:35 приключих всичките шитз и бях готов за firestart
10:50 свършихме общите приказки и почнах да пълзя по баира към Физ. факултет на СУ
11:07 здрависах Ogy и Jack и почнахме да си мечтаем за празен рейс със един добър чичко за шофер
11:20 една мацка взе да разправя как имало 2бр 93 запецнали нейде нагоре, на целия площад на първата спирка за това време не доде нито един рейс, кофти
11:25 изхвърлих задния калник, тъпа идея; чакаме рейса за кабинковия лифт
11:35 много изненадващо 2бр 93 правят десант на площада, шоферите изскачат и почват да жужат
11:40 поемаме нагоре, дупчиме билети, говорим си с някви пътници, мила картинка
11:55 рейса ни изтърсва на площада на Драгалевци, обменяме мнения за много готината пицария там
12:10 събличам си якето щот тфа бутане си балу капаците, ония ми се хилят
12:20 пускаме пара зад станцията, някви хора със ски ни обясняват че по ски-пътя никой преди тях не е минавал, тез двамцата май почнаха леко да гаснат
12:40 лифта от Бай Кръстьо реши да се ебава ама беше сняг та се разминах само с една сладка драскотинка на ребрата
12:57 почваме да бутаме към Алеко
13:10 в някви преспи сме, прасетата не са се погрижили да утъпчат :(
13:20 на Алеко е по-весело - буксуващи коли, деца и родители с някви пързалящи се инструменти и празни погледи, имаше и бордисти и скиори ама малко
13:35 свършихме оперативката и подготовката и се заехме да изследваме цветчетата на лаленцето, утъпкващото чудо е минало само веднъж и е леко твърдо, ако минеш пред седалката изведнъж снега ти влиза в устата и носа и ушите, затова само над задната гума тъкмо от триенето изсъхва панталона
13:55 Jack бил вдигнал 39 между 2 падания, аз съм на 36, обмислям опити за самоубийство, тръгваме по над асфалта към паважния път щото пътеките са леко непроходими
14:25 поемаме по паветата надолу, яко, просто е перфектно за по-бързо каране само трябват очила и нещо за ушите
14:37 отклоняваме се към Бай Кръстьо и тръгваме по драгалевското
14:50 стигаме пътя и решаваме пак по него да караме, щото иначе туристи, преспи тфа-онова (а, да и едни храсти) - близките срещи не винаги са придружени с емоции като за между близки
14:57 поемаме покрай Драгалевския манастир надолу по над шосето (над означава 5-10см върху)
15:01 тия пръчове не си падат по фрирайда, но имаше едно изродско семейство в черен джип дето много ми се кефеха и на всяко пресичане на пътя с пътеката си се хилехме и си говорихме глупости
15:09 малка почивка зад станцията преди стълбите надолу
15:13 на долната чешма някви евентуално изкукали пичове правят скок, ама го правят както едно време са правили пирамиди и фараони - цялата площадка е натрупана със сняг за попивка на едно чудо дето ако го минеш с 40 сигурно ще цункаш някоя птичка на върха на отсрещната ела
съответно и тримата минахме леко встрани и само скочихме де що има стълби, с тоя сняг е като равно и мноо гут
15:20 пак на драгалевския площад и след малко разговорче с един шофьор на рейс фиу надолу
15:40 (щото пътя е мокър и пръска много зле), даже може и 15:45 сме до Хладилника, Jack кривва надясно а ние продължаваме към БАС
видяхме халето съ скоковете, това е огроооомно и скоковете са суперски
16 напомпах гумите и тръгнахме през Ю.П., минахме през едно-две по-така места ама след Витоша е просто скучно
и след малко купона свърши, сцепихме и последната останка от колектива с уговорка за събота
лично аз нямам сили иначе и утре бих повилнял, ако някой се колебае - веднага да престане, времето е уникално добро, утре вече и между Голи Връх и Алеко сигурно ще е трамбовано та може и там дори да не се бута
няква бясна диващина е горе, трябват само някакви очила за високите скорости и да имаш цял ден щото да не съжаляваш че ще се връщаш толкова скоро !
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Чет Дек 25, 2003 10:21 pm

lol screamBoy, къде си тръгнал да караш некво колело - та ти си същински писател. Бях почнал да се чудя дали да идвам в събота като гледах к'во е навън, но ти ме разубеди напълно - в събота 11:30 на Хладилника (от мен да мине) ще се видим.

"The very first essential for success is perpetually constant & regular employment of violence."
Adolf Hitler
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот screamBoy » Чет Дек 25, 2003 10:40 pm

то си заслужава дори само да видиш как Jacket префучава надолу като някаква снежна комета (щото спирачките ги няма, хехе) и след 100-ина м надолу, ама много надолу кометата се взривява и следва кратко затишие
после Рамбо изскача, яхва колелото и пак полита :)))
или пък покрай Бай Кръстьо по пътеката туристите колко бързо отскачат нанякъде като те видят как се носиш едновременно в х-найсет посоки (и нагоре-надолу, нали) и не се знае знае ли се :)
Аватар
screamBoy

Мнениеот ogy_tonchev » Чет Дек 25, 2003 11:29 pm

screamBoy e lud, mnogo lud ;)
Аватар
ogy_tonchev

Мнениеот screamBoy » Пет Дек 26, 2003 10:16 pm

за утре, събота, 27.Дек предлагам следните уговорки

I.[color=green]11:30 на Алеко[/color]
II.[color=green]11:30 на Хладилника[/color]
III.[color=green]12:30 на Алеко[/color]

първите 2 срещи нека да са така защото някои могат по-отрано и да си направят няколко пускания (носете си пари за лифтовете покрай пистите, 7-9лв е картата за цял ден, а едно качване 1-2лв, не помня най-точно може и малко повече да беше)
а пък ако някой закъснее или като мен не може толкова рано ще съм 11:30 на Хладилника и 12:30 на Алеко
Цвети я сдухват от бачкане вече цяла седмица и сигурно още една седмица и няма да дойде.

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот screamBoy » Съб Дек 27, 2003 10:18 pm

Текущо състояние на Алеко и околностите
от 12:00 до 16:00 не съм видял облак в небето над мен докато града постоянно беше в някви лайна, дано сте си подишали добре ! снега е сух, утъпкан по пътеките и отличен за каране, заледени участъци няма никъде над Драгалевци
писта Лалето вече е доста по-добра за каране, само в средата е мека но ако се минава бързо е ок
писта Зелената в горната си част изглеждаше невъзможна за колела (има сняг но не е утъпкан грам), в долната си част (под Алеко) не е утъпкана и е на бубунки цялата и може да се кара само на един 5м широк коловоз, излезеш ли от него потъваш, накратко - не е най-весело
лифт кабинков от предпоследната станция (под Лале) до Алеко - 1лв за човек+колело, чака се за свободна кабинка 15-20мин
лифт Романски 3лв от най-долната станция до най-горната
полудневна карта се издава след 12:30 и е 5лв
целодневната не зная колко е
от най-горната станция на Романски може да се кара само по пътя към Голи Връх, но наклона е много малък и не е много интересно +това най-горе се потъва до над колената щом забавиш под 10км/ч (над колената докато съм на колелото т.е. до някъде между двете корони)
е, така се случи че карахме само с Jacket, но за сметка на това пък откъртих седалката от релсите, откъртих козирката от каската, откъртих велоПЦ-то от стойката (но после го върнах и 3-4км надолу проработи), откъртих вентила на задната гума (това как стана не ми е известно, добре че имах резервна), откъртих си предния калник и до вкъщи се държеше на една джиджавка само, и като се прибрах у дома си скъсах копчето на панталона. Яко, но докато не измисля нещо за сядане съм офф.
бдв Jacket пак беше по-бърз от мен :( няма ли кой да му купи колелото на тоя човек ве ?

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот Jacket » Съб Дек 27, 2003 10:46 pm

Еее тва с копчето е било гвоздея за деня май...

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Мнениеот MOD » Съб Дек 27, 2003 11:19 pm

Ya sega kajete, utre shte se ka4va li nyakoi gore da kara:?:, 4e na men ne mi se kateri sam...

Predlagam 11:30 na Hladilnika ili 12:30 na Aleko ?
Ako nyakoi shte doide, molya da go napi6e, 4e az utre sutrinta shte pogledna pisaniyata .. i ako sam moje i da ne se ka4a ...:(

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Jacket » Съб Дек 27, 2003 11:26 pm

Аз и screamBoy не. За останалите не знам...
Изчакай още 2-3 дена да се утъпчат хубаво пистите. Все още има места на които се затъва и е неприятно, особено след като си се навътрил 3лв. за романския лифт да буташ надолу...

Ride fast, yet ride smart!
:}):;)
Аватар
Jacket

Мнениеот MOD » Съб Дек 27, 2003 11:38 pm

oki... moje bi napravo shte iz4akam da stane dogodina - 2.01.2004 mi se struva dobra data za otkrivane na godinata na Vitosha :))))):D:D

--------------------------------------------------------------------

MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот koko » Нед Дек 28, 2003 1:44 pm

[quote="screamBoy"]

Текущо състояние на Алеко и околностите
от 12:00 до 16:00 не съм видял облак в небето над мен докато града постоянно беше в някви лайна, дано сте си подишали добре ! снега е сух, утъпкан по пътеките и отличен за каране, заледени участъци няма никъде над Драгалевци
писта Лалето вече е доста по-добра за каране, само в средата е мека но ако се минава бързо е ок
писта Зелената в горната си част изглеждаше невъзможна за колела (има сняг но не е утъпкан грам), в долната си част (под Алеко) не е утъпкана и е на бубунки цялата и може да се кара само на един 5м широк коловоз, излезеш ли от него потъваш, накратко - не е най-весело
лифт кабинков от предпоследната станция (под Лале) до Алеко - 1лв за човек+колело, чака се за свободна кабинка 15-20мин
лифт Романски 3лв от най-долната станция до най-горната
полудневна карта се издава след 12:30 и е 5лв
целодневната не зная колко е
от най-горната станция на Романски може да се кара само по пътя към Голи Връх, но наклона е много малък и не е много интересно +това най-горе се потъва до над колената щом забавиш под 10км/ч (над колената докато съм на колелото т.е. до някъде между двете корони)
е, така се случи че карахме само с Jacket, но за сметка на това пък откъртих седалката от релсите, откъртих козирката от каската, откъртих велоПЦ-то от стойката (но после го върнах и 3-4км надолу проработи), откъртих вентила на задната гума (това как стана не ми е известно, добре че имах резервна), откъртих си предния калник и до вкъщи се държеше на една джиджавка само, и като се прибрах у дома си скъсах копчето на панталона. Яко, но докато не измисля нещо за сядане съм офф.
бдв Jacket пак беше по-бърз от мен :( няма ли кой да му купи колелото на тоя човек ве ?

[/quote]

Hmm
eto koi kara bez da stava ot sedalkata.Probvai edno karane bez sedalka-na mene mi se nalozi-otu4va6 se za otricatelno vreme:D:B):
koko

Рейтинг: 1700

Мнениеот ogy_tonchev » Пон Дек 29, 2003 10:26 am

ami da 02.01.04 e edna dobra data za otkriwane na sezona ;)
Аватар
ogy_tonchev

Предишна

Назад към Архив