Giant NRS2

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Newone » Пон Яну 12, 2004 3:14 pm

За мене 580мм е идеалният размер.Може дори и по-тясно, но е вече прекалено./Ritchey WCS flatbar e 550мм/Аз използвам колелото и по улици/в Пловдив/ и широките кормила не са удобни за минаване между колите:DАбе всичко е въпрос на вкус:8D:А този топ-модел на Amoeba, който съм си поръчал, при 580мм ширина тежи 115г:^::D

Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот axelmax » Съб Яну 17, 2004 6:21 pm

skakvo se razlichavat nrs kolelata ot druite:?:[:0]
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Black » Съб Яну 17, 2004 9:09 pm

da i kak taka YMNA VILKA ILI KVOTO BE6E TAM
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black

Рейтинг: 1697

Мнениеот screamBoy » Нед Яну 18, 2004 11:54 am

широкото кормило е възможно най-доброто нещо за всяване на респект, 730мм с капачката отстрани ВИНАГИ оставя следи, това е начина да кажеш на таксиджистите 'а ново огледало, а ? я по-леко'
както вчера каза един пич, ако искате колело с прилично по-ниско тегло не е зле да следвате няколко безплатни, прости и ултра-ефективни инструкции
А.използвайте найлонови чорапи (хавлиените са по-тежки с 25гр)
Б.ходите редовно по голяма нужда (а след тежка вечеря и кило се сваля)
В.пробивате си няколко дупки в черепа, хем по-добро охлаждане хем буболечките може да избягат и ето ти още 200-300гр надолу
Г.обрязвате се - ако сте негър ще олекнете наистина сериозно !
Д.реалното сваляне на грамове при скъпите компоненти идва предимно от олекването на портфейла, така че си изберете някой нещастно изглеждащ фрирайдър и му натрупайте на него хартийките, ще направите едно наистна добро дело и освен другото ще ви олекне и на душата

ми тва е :D

[url=http://moszimo.hit.bg/][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Newone » Нед Яну 18, 2004 3:39 pm

Screamboy, пази боже, да респектирам таксиджиите с кормилото си[:0]За тях си имам други аргументи:D:DНе забравяй, аз съм 80кг:^:.Axelmax, в другите страници на топика, разликите между NRS и другите ХС-колела е обяснена подробно от хора, които разбират доста повече от мене.Най-общо въпросното велосипедче не си друска задницата като се набираш по стръмното нагоре, но ти осигурява приличен комфорт при спускането поради двойното си окачване.Абе идеалното колело....:D:8D::8D:

Аватар
Newone

Мнениеот Newone » Нед Яну 18, 2004 3:45 pm

Black, под "умна" вилка, имах предвид вилка със система SPV, TerraLogic и т.н.Тези системи разпознават педалирането и се заключват при качване/на педали/ и същевременно си работят нормално при неравности и препятствия.Разгледай сайтовете на Фокс и Маниту, там е обяснено подробно.

Аватар
Newone

Мнениеот axelmax » Пон Яну 19, 2004 6:45 pm

mersi newone ama ne mi se cheteshe tova sa 7 stranici za boga a kolko struva edno takova kolelo:?:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Newone » Пон Яну 19, 2004 9:46 pm

Аксел, не е евтино, но не ми се коментира:8D:Провери в БАС и имай предвид, че би могъл да се договориш за доста по-добра цена.Не забравяй, че колелото е хай-енд не само по Българските стандарти:8D:

Аватар
Newone

Предишна

Назад към Архив