[quote="Avid"]
Admin - виж форума в
www.setcom.bg как е направен.
Ще може ли и тука да стане така?
[/quote]
Avid, мисля, че ще може.

Е, не баш същия, но подобен примерно. Само че аз не мога да го направя, не разбирам от скриптове и т.н.

Капитан Планета, когато му остане време, защото е затрупан от работа, обеща, че ще види какво може да се добави и промени. Защото към форума има много модификации, които биха могли да бъдат инсталирани и така да се увеличи функционалността му и екстрите да са повече. Но това ще отнеме време, може би немалко.
Конкретно за постовете – видях, че там не се споменава броя им, но не знам как са го направили. Като ми остане време, може направо да им драсна едно писмо да ги питам.
А искам също да добавя, че лично аз съм против това рейтингът на членовете на форума да се образува с гласуване на другите. Това може и да работи другаде и по принцип го намирам за полезно, но има и много недостатъци в български условия. Имам предвид това, че всеки съди за другите по различни критерии и е много трудно да се установи общ критерий. Например не може гласуването да е само “по знания”, или по “полезност на информацията”, или по “поведение спрямо останалите” и т.н. А пък ако се гласува по всичките възможни критерии, после като се погледне оценката пак няма да носи никаква достатъчно конкретна информация. Не знам, нещо не ми допада много идеята......