За злото, корените и броячите

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот bikerider » Вто Яну 27, 2004 4:13 pm

[quote="Rankor"]

Bikerider, zalko, che viarvasch tolkova malko.

Az si mislia che edno takova raznoobraziavane bi bilo interesno, v kraina smetka tova sa vuzmoznosti, a ne kraini reschenia - vsichko podlezi na obsuzdane. Uspokoi se molia te - taka se zivee po-dulgo.
Ne si struva da se jadosvasch za takiva neschta.
;)
[/quote]

1. Аз вярвам и знам ценността на вярата, но не вярвам в Дядо Коледа. Има разлика нали? :^:
2. Никой сериозен човек тук няма да си губи времето да гласува за останалите - сещаш се колко време ще отнеме нали? Това е форум все пак, а не изборна секция.
3. Не се притеснявай, ценя си здравето. Благодаря ти за вниманието :D. Ни най-малко не се ядосвам, само ти обяснявам защо според мен се заблуждаваш ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Яну 27, 2004 4:42 pm

[quote="MOD"]

По отношение на това което е написал Админ :
Наистина, ако това е начин за комуникация и стил на общуване премахването на звездите и блаааа не би довело до кой знае каква промяна в стила на общуване на част от хората пишещи тук...
Така че определено няма правилно решение , когато става за опазване на форума от разводняване ... но ако всички помислят малко преди да постнат нещо .. може би резултатът няма да е съвсем лош :) [:p]:D

Това е моето лично мнение, не ангажирам никого с него :8D:
[/quote]

Моята надежда (когато предложих премахването), беше това премахване (ако се приеме де) да ги накара да се съсредоточат върху това което пишат. Щото когато няма звездички/точки, никой (надявам се) няма да има друг интерес да поства освен да обменя съществена информация. Щото бележки от рода на [i]"Що не ме изчака на спирката бе, гей прост";)[/i] нямат никаква стойност освен да дигат точките. Има стотици пъти по-бързи начини от форума (най-дебилен пример: ICQ) да се разменят подобни съобщения. А щом не се прави, значи е или заради звездичките, или заради недоизживян пубертет.

Та ако няма звездички и няма начин да си помпаш рейтинга изкуствено, дано поне да започнат да го вдигат естествено. Иначе е пределно ясно, че ако някой пубер реши да наводни форума, няма истински ефективен начин да бъде спрян.
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Вто Яну 27, 2004 9:05 pm

[quote]
************* [b]да си помпаш[/b] **** [b]изкуствено[/b], ************** [b]да го вдигат естествено[/b]. **************, ******** [b]пубер[/b] *********** [b]форума[/b], [b]няма[/b] ************ [b]да бъде спрян[/b] "[b][i]TOCHKA[/i][/b]
[/quote]

eeiiiiii chshhhhhhhhhhhhhh 4i4kaaaaaaa, twa e internet... ti si ot druga epoha- begai da si prashtash telegrami... :) i ne zabrawqi da si kupish "Duma"

:o):8D::D:)[:p]:o)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот screamBoy » Вто Яну 27, 2004 11:35 pm

аве рожбо пак ли си се насмукал с това Пепси ве майна, аман от новото поколение :D
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Сря Яну 28, 2004 11:00 am

[quote="MAN6"]

[quote]
************* [b]да си помпаш[/b] **** [b]изкуствено[/b], ************** [b]да го вдигат естествено[/b]. **************, ******** [b]пубер[/b] *********** [b]форума[/b], [b]няма[/b] ************ [b]да бъде спрян[/b] "[b][i]TOCHKA[/i][/b]
[/quote]

eeiiiiii chshhhhhhhhhhhhhh 4i4kaaaaaaa, twa e internet... ti si ot druga epoha- begai da si prashtash telegrami... :) i ne zabrawqi da si kupish "Duma"

:o):8D::D:)[:p]:o)
[/quote]

Ей Маншоне, само ти вече ме разбираш :(:(;);)[:p][:p]:D:D:D:D:):):):8D::8D::8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот MAN6 » Пет Яну 30, 2004 2:10 am

[quote="bikerider"]
Ей Маншоне, само ти вече ме разбираш :(:(;);)[:p][:p]:D:D:D:D:):):):8D::8D::8D::8D::8D:
[/quote]

Ne sym kazwal podobno neshto...
[:p]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот axelmax » Съб Яну 31, 2004 12:24 am

znachi zasto ste sloji li voobste broiachi:?:bez brtoiachi ste epo dore ,za klasicii - mnogo losha idea
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Windstream » Съб Яну 31, 2004 12:46 am

[quote="axelmax"]

znachi zasto ste sloji li voobste broiachi:?:bez brtoiachi ste epo dore ,za klasicii - mnogo losha idea
[/quote]

Ми той Любо на няколко пъти си каза че форума не го е правил той, а и досега не е имало такива проблеми.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Съб Яну 31, 2004 12:54 am

От 1 февруари ще махна звездите и ранговете - това е лесното. Ще видим дали ще има ефект и т.н.
Показването на броя на постовете не може да се махне толкова лесно - май трябва да се пипа скрипта, така че ще остане за по-нататък.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Avid » Съб Яну 31, 2004 2:55 am

Admin - виж форума в www.setcom.bg как е направен.
Ще може ли и тука да стане така?
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Мнениеот Admin » Нед Фев 01, 2004 1:33 am

[quote="Avid"]

Admin - виж форума в www.setcom.bg как е направен.
Ще може ли и тука да стане така?
[/quote]

Avid, мисля, че ще може.:) Е, не баш същия, но подобен примерно. Само че аз не мога да го направя, не разбирам от скриптове и т.н.:( Капитан Планета, когато му остане време, защото е затрупан от работа, обеща, че ще види какво може да се добави и промени. Защото към форума има много модификации, които биха могли да бъдат инсталирани и така да се увеличи функционалността му и екстрите да са повече. Но това ще отнеме време, може би немалко.
Конкретно за постовете – видях, че там не се споменава броя им, но не знам как са го направили. Като ми остане време, може направо да им драсна едно писмо да ги питам. :)

А искам също да добавя, че лично аз съм против това рейтингът на членовете на форума да се образува с гласуване на другите. Това може и да работи другаде и по принцип го намирам за полезно, но има и много недостатъци в български условия. Имам предвид това, че всеки съди за другите по различни критерии и е много трудно да се установи общ критерий. Например не може гласуването да е само “по знания”, или по “полезност на информацията”, или по “поведение спрямо останалите” и т.н. А пък ако се гласува по всичките възможни критерии, после като се погледне оценката пак няма да носи никаква достатъчно конкретна информация. Не знам, нещо не ми допада много идеята......
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Пон Фев 02, 2004 12:04 am

abe taq zima mai na wsi4ki se otrazqwa losho... misleh 4e predimno na men :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот screamBoy » Пон Фев 02, 2004 12:31 am

[size=67]Редактирано от Admin:
Screamboy, за празника има специална тема. ;)
Ако някой иска да честити на някого "празника", да го прави там, та утре вечерта да я трия и готово! :D[/size]
Аватар
screamBoy

Мнениеот axelmax » Вто Фев 03, 2004 12:02 pm

psiaial sam ot studsas sigornost ne si edinsvtenia MAN6 :(
Аватар
axelmax

Мнениеот bikerider » Вто Фев 03, 2004 5:25 pm

Admin, Капитане, мерси :D:8D:

Дано поне малко намалее "звездния" spam.
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Вто Фев 03, 2004 6:22 pm

[quote="bikerider"]

Admin, Капитане, мерси :D:8D:

Дано поне малко намалее "звездния" spam.
[/quote]

Да, така по-добре изглежда форума.

Но в тоя ред на мисли се чудя дали не е добра идея под ника на постващия, освен държавата, ако може да се появява и града. То, вярно, града не е задължителен при регистрацията, даже не се изисква, а трябва после човек да си попълни профила. И май по тая причина повечето форумци даже не са си въвели откъде точно са. Но си мисля, че така ще се избегнат доста недоразумения, особено в раздел "мероприятия". Може и още повече да намалее баласта. Пресни примери - "Тема: абе има ли някой от Пловдив..." или "Обади се да караме... Ама не съм от София... Ами така кажи... ... ...:})::})::}):.

Ясно ми е, че изискването за повече лична информация не е нито необходимо, нито полезно. Също така ми е ясно, че и в момента, ако някой наистина си направи труда, лесно може да види кой откъде е, стига въпросният да не е решил да се крие. Просто една идея.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот axelmax » Вто Фев 03, 2004 6:45 pm

da se krie chovec otkakvo did :?:
pod nika da ima nesamo stranata ,grada no i isq i postata tova samo moje da namali postovete taikato chovek moje da pita opredelen chovek za tova koeto go interesuva a ne da chaka za da mu otgovori ot foruma samiat toi ,no ako samo te si govorat nikoi nema da poluchi tazi informacia dori nekoi da se nujdae ot neia /da kajeme nekoi chesto srestan problem ili pitane/

ama bikerrider ne samo puberite sa ti vinovni za mnogoto bezmisleni za tebe temi a i vsichki nachinaesti a tezi koito sa po navtre v nestata netrae da se otnasiate taka vse pak i vie ste pochnali taka

marian
Аватар
axelmax

Мнениеот screamBoy » Вто Фев 03, 2004 11:37 pm

аз пък казвам освен тия неща да има и дължината на ... носа ... че да се знае на кой колко му е дълъг (особено на момичетата) а не да си ги мерим постоянно !
ей Богу, така наистина по-ме кефи, по-чисто е и ги няма тия шарении дет ми разширяваха зениците :D
добре празника хубаво мина, всички сте щастливи и удовлетворени ама мислете скоро ще трябва да откриваме сезона и да сглобим някво мероприятийце, няква соц инициативка, ъ ?
примерно началото на Март може да си вземем една чанта вълшебства и да се забием на някоя хижа за ден-два ... отиваме, омагьосваме се и на другия ден като (ако) ни пусне се връщаме :))
Аватар
screamBoy

Мнениеот bikerider » Сря Фев 04, 2004 12:04 pm

[quote="axelmax"]

ama bikerrider ne samo puberite sa ti vinovni za mnogoto bezmisleni za tebe temi a i vsichki nachinaesti a tezi koito sa po navtre v nestata netrae da se otnasiate taka vse pak i vie ste pochnali taka

marian
[/quote]

Отворко, прочети всичките ми постове в тоя форум и тогава ми обяснявай кой ми е виновен и какво трябва или не трябва да пиша и колко зле се отнасям с "начинаещите"... Хората, на които съм отговорил и (дано) съм помогнал знаят истината. И не ми обяснявай разни работи за мен, какъв съм и откъде съм започнал... запази ги за себе си.

Също така, отказвам да приема инфантилния ти начин на мислене и да приравня "начинаещ" с "безмислена тема". Разликата за мен е огромна - на едните отговарям, а на другите се дразня. Много те моля преди да ми даваш съвети, първо се увери че знаеш за какво говориш. И също отчитай с какъв човек говориш - в случая си личи от 5 километра, че имаме разлика над 10 години - точно от теб досега нито един умен съвет не съм чул.

Така че плямпай си - от моя страна вече си в ignore list-а.
Аватар
bikerider

Мнениеот axelmax » Сря Фев 04, 2004 8:49 pm

konpleksio -za 10-te godini moje lesno da se proveri za moite temi che sa bez misleni tvoeto mnenie no ne ne me interesuva v/veche pochnah da se povtariam no mai ti ne cheteh moi te postove/, i da ne bi da si rodil nauche n ako e ta ka si parvia . a i otnovno koeto ste kaja nachinaest sam i pitam kato ne meti haresva tvoi probleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee razbrali be i mi pisna vse da ti tarpa postovete za tova koi precakval nestata v tozi inache ne losh forum
neiskam s nikogo da se karam ama ..................

marian
Аватар
axelmax

Мнениеот bikerider » Чет Фев 05, 2004 11:43 am

[quote="axelmax"]

ko[b]n[/b]pleksio -za 10-te godini moje lesno da se proveri za moite temi che sa bez misleni tvoeto mnenie no ne ne me interesuva v/veche pochnah da se povtariam no mai ti ne cheteh moi te postove/
[/quote]

Знаеш ли какво означават тия думички дето ги употребяваш и замислял ли си се някога какво означават? Май много-много не навлизаш в нещата, да не говорим, че дори да пишеш не можеш...

[quote]
i da ne bi da si rodil nauche n ako e ta ka si parvia
[/quote]

не съм се родил научен, а УЧА НЕПРЕКЪСНАТО. И гледам да помагам с каквото мога на хората...

[quote]
1. ...ama bikerrider ne samo puberite sa ti vinovni za mnogoto bezmisleni za tebe temi a i vsichki nachinaesti a tezi koito sa po navtre v nestata netrae da se otnasiate taka vse pak i vie ste pochnali taka...
2. ... a i otnovno koeto ste kaja nachinaest sam i pitam...
[/quote]

Сравни си двете изказвания и тогава ми говори за ко[b][size=134]М[/size][/b]плекси и така нататък. Май не помниш и един ден какви си ги плямпал...

[quote]
kato ne meti haresva tvoi probleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee razbrali be i mi pisna vse da ti tarpa postovete za tova koi precakval nestata v tozi inache ne losh forum
[/quote]

Като ти е писнало не ги чети - супер просто е. И вземи накрая да научиш нещо щом си начинаещ - например започни с правописа...
Аватар
bikerider

Мнениеот axelmax » Чет Фев 05, 2004 1:44 pm

mnogo lesno se izliza ot ignor listatati padna mi v ochite ,za pravopisa sluchaino da ne sam na ispit ili nesto podobno :?:ti mai naistina se zaiajdah za tova , emi kato nepisha pravilno i pisha gluposti i ti ne cheti moite postove, pisnami da se zanimavam s tebe OSTANI SI PROBLEMITE A AZ SAS SVOITE stoto mai pokolenieta sa ni prekaleno razlichni ili misleneto, ama za toia pravopis na prao me razbi :o)
aide chichko po balgarski ezik chao

NEKA POVECHE DA KARAME

marian
Аватар
axelmax

Мнениеот Newone » Чет Фев 05, 2004 6:50 pm

[quote="bikerider"]

[quote="axelmax"]

ko[b]n[/b]pleksio -za 10-te godini moje lesno da se proveri za moite temi che sa bez misleni tvoeto mnenie no ne ne me interesuva v/veche pochnah da se povtariam no mai ti ne cheteh moi te postove/
[/quote]

Знаеш ли какво означават тия думички дето ги употребяваш и замислял ли си се някога какво означават? Май много-много не навлизаш в нещата, да не говорим, че дори да пишеш не можеш...

[quote]

i da ne bi da si rodil nauche n ako e ta ka si parvia
[/quote]

не съм се родил научен, а УЧА НЕПРЕКЪСНАТО. И гледам да помагам с каквото мога на хората...

[quote]
1. ...ama bikerrider ne samo puberite sa ti vinovni za mnogoto bezmisleni za tebe temi a i vsichki nachinaesti a tezi koito sa po navtre v nestata netrae da se otnasiate taka vse pak i vie ste pochnali taka...
2. ... a i otnovno koeto ste kaja nachinaest sam i pitam...
[/quote]

Сравни си двете изказвания и тогава ми говори за ко[b][size=134]М[/size][/b]плекси и така нататък. Май не помниш и един ден какви си ги плямпал...

[quote]
kato ne meti haresva tvoi probleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee razbrali be i mi pisna vse da ti tarpa postovete za tova koi precakval nestata v tozi inache ne losh forum
[/quote]

Като ти е писнало не ги чети - супер просто е. И вземи накрая да научиш нещо щом си начинаещ - например започни с правописа...
[/quote]

[b]YES![/b]:^::^::^:
Touche!:D
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот Avid » Чет Фев 05, 2004 7:14 pm

Карайте повече
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Мнениеот MAN6 » Чет Фев 05, 2004 10:42 pm

Яжте пове4е лайна
"кво'т ядеш- т'ва сереш"

а сега май е ред на скриймбой да се изкаже... :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот screamBoy » Пет Фев 06, 2004 12:07 am

ми аз като сера агнешшки пържолки тфа кво значи че ям ?
сега е ред на шошона да ми яде пържолките :D
Аватар
screamBoy

Мнениеот bikerider » Пет Фев 06, 2004 11:29 am

[quote="screamBoy"]

ми аз като сера агнешшки пържолки тфа кво значи че ям ?
сега е ред на шошона да ми яде пържолките :D
[/quote]

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА :D:D:D:8D::8D::8D::8D:
абе вие сте в състояние и мравояд да разсмеете, не е истина :D:D:D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот alcoholyday » Пет Фев 06, 2004 12:35 pm

:D
Think FAST,Ride HARD
alcoholyday

Рейтинг: 1630

Мнениеот Admin » Пет Фев 06, 2004 12:39 pm

[quote] Poslednata stranitsa ot temata[/quote]

Abe hora, prekratete go tova bezumie! [:0] Suvsem iasno stana, 4e niama da stignete do suglasie i razbiratelstvo, za kakvo si habite dumite :?: Triabva li i tazi tema da prikliu4va sus zakliu4vane!
Vremeto e 4udno - karaite bike, ne se karaite pomejdu si! :D
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Архив