T-rex

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

T-rex

Мнениеот nikitzo » Съб Яну 24, 2004 6:18 pm

poneje nishto ne razbiram 6te mi obqsni li nekoi kakvo mu e loshoto v geometriqta na tova kolelo

molq da pishete samo ako ima kakvo to e qsno 4e e gadno i ne stava ama to4no koe ne stava v nego

sushto pishete samo za ramkata ne za montaja
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот F1-MAN » Съб Яну 24, 2004 8:05 pm

Първо да кажа, че не съм голям специалист, така че може и да греша.Според мен колелото не е чак толкова лошо.Амортисьора бива(за 80 лева не можеш да очакваш повече).Аз съм с такъв от половин година и ми е отворил лек луфт.Трябва обаче да кажа, че не съм го тероризирал въобще.Когато кара през пресечен терен гледам да не минавам много бързо през големите препятствия.Монтажът е горе-долу хубав, но отново за леко каране.Спирачките са най-ниския клас shimano,но сигурно спират колкото обикновено deore(не съм ги пробвал как работят,обаче стискането на лостчето не е много леко).Челото на рамката изглежда подсилено, но за геометрията не мога да ти кажа нищо.Извивката й ми изглежда малко странно.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shantav » Вто Яну 27, 2004 11:08 am

BTW OT kude si q vzel taq vilka, 60t pari za novo kolelo nqma ama pone vilkata da smenq!!!!
10x ot sega!!!!!!!!
Хакуна Матата....
Shantav

Рейтинг: 1200

Мнениеот axelmax » Пет Яну 30, 2004 4:57 pm

znachi i az nerazbiram amaza ramkata ste si kaja pone nekompetentnoto mnenie ramata mi prilicha na sprint cliper 2003 tazi garbica moje da ti sazdade problem i moje losho da se naranih pri nekoe padane i az misleh da si vzema clipera ama zaradi garbicata me razubediha inache go vidoh edin pat i nebe she losho na vid ama ttoia ZOOM ste prodalji tradiciata na firmata
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Назад към Архив