относно муха в главата

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот did » Чет Фев 19, 2004 11:03 am

[quote="bikezilla"]

само на мен ли тази[url]http://free.bol.bg/ddiidd/putja_za_chudni_mostove.jpg[/url] снимка ми изглежда доста обезпокоително, предвид че не виждам никакъв
"път" към чудните мостове :о)
[/quote]

:D:D:D:D:D:D
Не бе! Това е изглед към един връх (не му знам името), който се вижда в един момент от АСФАЛТОВИЯ път към Чудните Мостове (след разклона за Забърдо). Горе на тоя баир работа нямаш! Хижите и самите мостове са вдясно от него. Просто изгледът е красив. Иначе казано, пътя не се вижда, щото е на метър и 83 см под апарата:D:D:D:D.

А иначе конкретно черния път от Хвойна през Кабата към Чудните аз не съм го минавал още, но май там се очертава наистина здраво катерене през гората, предвид голямата денивелация и краткото разстояние между селото и хижата:xx(:.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Newone » Чет Фев 19, 2004 11:31 am

О.К. Admin, дано само, както казваш да не ни мине котка път!;)
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот boni » Съб Фев 21, 2004 5:20 pm

Моля, не оставайте с впечатлението, че аз съм организатора на това състезание. Аз съм един колоездач, който е поел грижата да помага на организатора. Моята грижа е основно трасето-да е добре подгонвено за състезанието. Ако имате въпроси относно трасето-моя телефон е:099416116 Бони Бонев. За клуба в Асеновград-ще се обадя следващата седмица, но кажете ми кой да търся на тези телефони. Аз мисля да се кача някъде из Родопите събота или неделя и ако искате можем да покараме заедно.
boni

Рейтинг: 1205

Мнениеот mr.jungle » Съб Фев 21, 2004 8:23 pm

[quote="boni"]

Моля, не оставайте с впечатлението, че аз съм организатора на това състезание. Аз съм един колоездач, който е поел грижата да помага на организатора. Моята грижа е основно трасето-да е добре подгонвено за състезанието. Ако имате въпроси относно трасето-моя телефон е:099416116 Бони Бонев. За клуба в Асеновград-ще се обадя следващата седмица, но кажете ми кой да търся на тези телефони. Аз мисля да се кача някъде из Родопите събота или неделя и ако искате можем да покараме заедно.
[/quote]
Нищо де ние да си предложим помоща а пък вие си энаете.Хубаво ще е да се обадиш ако караш другата седмица.Надявам се до тогава да си оправя колелото и да повъртим эаедно по баирите.На 0331 45046 търси Трифо, но някъде след 18 часа.Аэ ще се обадя на още някой ако иска да велосипедира.До скоро.
mr.jungle

Рейтинг: 1205

Предишна

Назад към Архив