В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.
karah izvestno vreme na mokro v iujniq park s taq vilka i mi se struva 4e omekna. Moje li da e vlqzla voda nqkade i ako da kak da q opravq bez da q razglobqvam?
10x
Бих казал зависи как е омекнала, защото това от една страна не е лошо!!! Ако е омекнала прекалено много според мен ако не я смазваш по дълго и караш редовно тя сама ще се втвърди, но не ми се вярва да е влязла вода!
Бих казал зависи как е омекнала, защото това от една страна не е лошо!!! Ако е омекнала прекалено много според мен ако не я смазваш по дълго и караш редовно тя сама ще се втвърди, но не ми се вярва да е влязла вода!
[/quote]
Ami ne e mnogo omeknala, no se 4ustva vse pak. Na mene ne mi pre4i mnogo, no se interesuvam da ne i stane ne6to na vilkata
i name ne mi se verva da vlznala voda ,stoto treda se vtdardi spored mene,imasi manshoni vsepak ,ostavi koleloto na slace utre i vij sled tova kak ili qvno e poshala da se razrabotva ,predpolagam che ti q imash ot skoro
i name ne mi se verva da vlznala voda ,stoto treda se vtdardi spored mene,imasi manshoni vsepak ,ostavi koleloto na slace utre i vij sled tova kak ili qvno e poshala da se razrabotva ,predpolagam che ti q imash ot skoro
[/quote]
Ако беше влязла вода би трябвало тя да се втвърди а и маншоните ти все пак щяха да я спрат! Бих казал че тя наистина започва да си се разработва щом я имаш от толкова време! Ако пък толкова искаш да е по твърда ти казвам карай си редовно не я смазвай известно време и тя ще си се втвърди! Макар че от друга страна това е по зле за нея!
Еми чесно казано трябва сам да си преценяш, ако стане по твърда от необходимото я смазваш, но без да прекаляваш щото може да стане прекалено мека!
[/quote]
тва е ебаси глупостта , да не си смазваш вилката за да не омекне
Да, обаче като не я смазваш самата й работа става по-гадна. На всеки му харесва когато вилката му работи "мазно", а като не се смазва ще работи "дървено", нищо че ще е по-твърда.
Дай ти идеа тогава за да е по твърда вилката!
[/quote]
А за подложки не сте ли чували? Hok1, две 5мм алуминиева шайби над пружините доста ще ти променят твърдостта. За по-мазна работа смени болтовете отдолу с такива от спирачки (без шайби, разкарай ония недоразумения дето сега са там) и после по 100мл моторно масло във всеки крак.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw!
kato se smenat boltovete kakvo se promenq:?:
[/quote]
1) имат по-голяма контактна площ с ботушите т.е. може да стягаш по-маниашки (аз на това съм цар, вчера скъсах един болт на предния диск) без да го деформираш;
2) поради отсъствието на боклучавите пародии на шайби болтовете контактуват директно с ботушите, при добро стягане боята на последните почва да играе ролята на уплътнение и в крайна сметка вилката не тече.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw!