Maxxis - Dy-No-Mite - Въпрос...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Maxxis - Dy-No-Mite - Въпрос...

Мнениеот bestbg » Вто Юни 01, 2004 12:46 pm

вчера си поръчах от байк центъра гуми Maxxis - Ignitor ... чак днес ги взех :( макар че можеше и до БАС да ида ако се бях сетил.... и днес като отивам да си я взема ми дават Maxxis - Ignitor и казват че Dy-No-Mite е в комплект с нея и Dy-No-Mite е за задна гума... така ли е? а Ignitor за предна... аз се си мисля че това са 2 различни модела и им го казах ама те пак ми казаха че едната е задна другата предна? аз ли съм в грешка?
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот velco » Вто Юни 01, 2004 12:54 pm

[quote="bestbg"]
ми дават Maxxis - Ignitor и казват че Dy-No-Mite е в комплект с нея и Dy-No-Mite е за задна гума... така ли е?
[/quote]

Така е. Ignitor за задна ще спира по-зле, без някакви други предимства, Dy-No-Mite за предна ще се търкаля по-трудно, без някакви други предимства.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот bestbg » Вто Юни 01, 2004 2:26 pm

мерси... значи ще хода да си взема и Dy-No-Mite-то и да знам че поне ще са ми добри гумите
Аватар
bestbg

Мнениеот bestbg » Вто Юни 01, 2004 6:30 pm

днес си взех предна и адна.. предна Ignitor & Dy-No-Mite задна... пробвах ги за 5 мин на мокра трева и се държаха добре... дано така се държът и в планината :)
Аватар
bestbg

Назад към Архив