от beltrond » Съб Юни 19, 2004 8:24 pm
Temata mi ne e mnogo za towa mqsto, no pomislih, che shte e po-dobre da q postna tuk. Neka preminem kym syshtnostta na vyprosa! Az sym mnogo zapalen baikyr, karam vyv vseki stil ( bez dj ), no ot vsichko nai-predpochitam dh i extreme fr. Nemoga i den bez da se kacha na nqkoe ot tepetata ( ot plovdiv sym, zatova) i da ne se spusna. Nqkak si me otpuska, bolkata v glavata, sled napregnatiq den, preminava, chuvstvam se prosto prekrasno sled edno takova izjivqvane. Obache problema ( edinstveniq) e koleloto i po-tochno - parite. Karam sprint jaguar, s tvyrda ramka i ednokoronna prujinna vilka. Pyk pari za nadgrajdane ili pone ako se zahvana shte e prekaleno mychno. Sybral sym kym 600 lv i mislq da si kypq novo dvijenie. No s ramkata i vilkata, a syshto i spirachkite ne znam kak shte se spravq. A mnogog bih iskal da uchastvam v systezaniq. ne profesionalno, prosto amatior. I mislq che karam dobre, wse pak ot tri godini veche karam samo tva kolelo. Otdelno oshte tri godini s koleloto koeto mi otkradnaha. Iskam da si namerq sponsor, s chiqta pomosht da uspeq da si zakupq nqkoi po- hubavi chasti ( ne wsichki razbira se0 i da uchastvam v systezaniq. No ne znam kak stava tova. ako nqkoi veche si ima, neka mi obqsni kakvo trqbva da napravq, za da se sdobiq i az s takyv.